/Galati/Servicii de mutare

RBT Turistic Line

Strada 1 Decembrie 1918 15, Galați 800552, România

RBT Turistic Line
Servicii de mutare
4.2
187 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2VC+JW Galați, România
+40 746 338 338
rbt-transport.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Alin Cojocaru
Alin Cojocaru2 ani în urmă
Având în vedere că suntem aproape în 2022 deja, ar fi decent să scăpați de vechile obiceiuri de pe maxi-taxi.
1 - Poate nu trebuie să am căști pe urechi pentru a auzi altceva pentru ca șoferii vorbesc non-stop la telefon. Nici nu înțeleg uneori cum poți vorbi atâtea ore...
2 - Experiența e decentă, mașinile confortabile dar poate învățați să oferiți bonuri fiscale nu doar la cerere că într-o zi nu știți ce funcționar o să luați ca pasager și vă gâdilă profitul.
Daniela Virlan
Daniela Virlan2 ani în urmă
Bună ziua! Am apelat la aceasta firma pentru transport către aeroport Otopeni tur și retur, și pot sa va spun ca au dat dovada de profesionalism și calitate în ceea ce privește prețul, transportul, condițiile în care se efectuează călătoria, ora plecării și a sosirii, chiar și in situația în în care, avionul a avut întârziere peste o ora fata de programul stabilit inițial! În momentul în care a aterizat avionul, am fost contactata imediat pentru a ma prezenta la mașină în vederea efectuării transportului către Galați! Recomand cu cu toată încrederea aceasta firma de transport!
Nicoleta Scutaru
Nicoleta Scutaru2 ani în urmă
Am venit de la Galați pe data de 22.07.2021,la ora 16.30,șoferul nerespectand niște reguli de bun simț, pe tot parcursul drumului a vorbit la telefon fără căști, periclitand viața pasagerilor,și nu mai vorbim de viteza prea mare cu care circula,conducând cu o singură mână că cu cealaltă ținea telefonul
David Tuderascu
David Tuderascu2 ani în urmă
Nu ar strica sa va educați șoferii. Cel puțin cel care ieri 11.07.2021 în jur de ora 21.00 a tranzitat Brăila pe traseul sos Buzăului, Bd Dorobanților dig Brăila Galați. Conduce foarte agresiv. Mașina în cauza una gri, parca Sprinter B 1xx RBT. Un tip mărunt cu accent de Moldova(am remarcat accentul când mi-a replicat ca merg prea incet- mergeam cu 60km/h în localitate).
Arkangel
Arkangel2 ani în urmă
O experiență foarte mulțumitoare. Mașina nouă și comodă, șoferul foarte de treabă și politicos, chiar ne-a făcut o mică favoare lasandu-ne mai aproape de casă. Recomand cu încredere! Faceți rezervări direct pe site-ul lor, nu altul!
Ionel Lipsa
Ionel Lipsa2 ani în urmă
Mașini bune,rezervări super ok dar serviciile lasă de dorit adica dacă pleci(ex. în cazul meu spre Otopeni)vin cu 15 min. mai devreme dar invers pleacă și cu 20,30 min.mai târziu.Totul a fost și mai frumos pe 7/02 ora1.00 când șoferul a vrut sa întoarcă cursa la 50 de km. de Otopeni sa mai ia o persoana întârziată ca să nu-i impute 90 lei patronul(cel puțin asa a motivat soferul)și numai faptul (după ce a intors)ca am protestat toți si-a văzut de drum
Nicoleta Lungu
Nicoleta Lungu2 ani în urmă
Călătoreau, bine zis călătoreau ca nu o sa mai călătoresc cu aceasta firma,deoarece în vederea scumpirii prețului nu înștiințează clienții, mai ales pe cei fideli,asa cum am fost eu și prietenii și familia mea!!!!!
Păcat, încet, încet alții avansează și firma aceasta ca stagna ba chiar va merge cu mașinile goale în curse!!!!
Burciu Cristina
Burciu Cristina2 ani în urmă
Foarte serioși, punctuali și amabili. Recomand!
Locații recomandate