/Galati/Servicii de mutare

Transurb

Bulevardul George Coșbuc nr. 259, Galați, România

Transurb
Servicii de mutare
2.3
244 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F26M+Q9 Galați, România
+40 236 460 022
transurbgalati.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–7
Marți: 7–7
Mirecuri: 7–7
Joi: 7–7
Vineri: 7–7
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mirea Cristian
Mirea Cristian2 ani în urmă
A trebuit sa merg 5 statii pe jos si sa pierd un maxi taxi doar pentru ca soferii de 102 isi bateau joc de oameni. Mergeau 2 statii si dupa stateau pe avarii, pe telefon, 10 minute, radeau si se repeta treaba asta. Dezamagitor.
Georgeta enache
Georgeta enache2 ani în urmă
Toate autobuzele stau la capăt câte 20-30minute sfidând oamenii care așteaptă în stație. Sa circule în flux continuu, nu să râdă de populație cum stau zgribuliti în stație
Nicolae Silav
Nicolae Silav2 ani în urmă
Înțeleg ca folosirea telefonului mobil este legala in modul " maini libere " , dar acest lucru este posibil si ca sofer de autobuz?
Întreb pentru un prieten..
Mihaela Diaconu
Mihaela Diaconu2 ani în urmă
Aștepți în stați 15_ 30minute și ele vin unul după altul.... 3 de data aceasta
Egipteea egipteea
Egipteea egipteea2 ani în urmă
Am intrebat vanzatoarea de bilete de la Piata Centrala cu ce putem ajunge la Gradina Zoologica Garboavele. Ne-a spuus ca cu 35 apoi 40 . Ne a vandut bilete si ne a prostit pe fata. Ne-am trezit INTHE MIDDLE OF NOWHERE la Metro, constatand ca mai sunt 13 km si niciun mijloc de ttansport noroc ca din statia de unde am luat 40 am fost inspirati sa ne luam bilete inapoi. La metro picior de bilete. Si uite asa o zi de vacanta ratata. Am platit degeaba cazare o zi in plus. Sa- i foe rusine, nesimtita! Putea sa spuna ca mai sunt 13 km de acolo si niciun mojloc de transport.
GICA PANDA
GICA PANDA2 ani în urmă
O firmă de transport local jalnică, cu autobuze vechi care poluează masiv și fac un zgomot îngrozitor! La capitolul tramvaie pot să vă spun că de cel putin 35 de ani nu se șterg scaunele de praf după curățenia din depou...dacă nu mă credeți verificați, cu un șervețel dimineața la prima oră, să vedeți cum se înnegrește!
Azi 05.02.2020 jaful din imagine s-a defectat iar șoferul nu a fost în stare să ne comunice nimic... și au adus cică 40 de autobuze noi!
Revin cu imagini de azi 30.04.2020 de la autobuzul GL-10-PHY care circula pe traseul 36! Super jeg, slinoase scaune ... Și o fotografie care sugerează clar cum și cine face curățenie în autobuz (06.07.2021)!
Toma Alexandra
Toma Alexandra2 ani în urmă
Astazi in data de 08/05/2021 am fost data afara din autobuz pe motiv ca circulam cu un bilet vechi deoarece de la data de 30 aprilie, din cate am fost informata de doamna controlor, au fost bagate in functiune alte bilete. Tin sa mentionez ca in autobuz inca exista compostoare vechi, functionale care in momentul in care iti validezi biletul, iti afiseaza data si ora validarii. De asemenea, nu inteleg de ce daca am platit in avans un bilet ,,vechi" sa nu pot circula cu autobuzul, mai mult de atat, sa primesc si amenda pentru ca circulam cu un astfel de bilet desi acel bilet este deja achizitionat si acei bani ajung in taxe si salarii.
Gabriela Dandes
Gabriela Dandes4 ani în urmă
Cei mai ignoranti, aroganti si indiferenti angajati, in frunte cu directorul. Iesiti pe traseu sa constatati in ce condiții circulam.
Locații recomandate