/Dolj/Servicii de mutare

DPD Craiova

Centura nord Craiova. Com. Simnicu de Sus, T1 33 P20, Șimnicu de Sus 200004, România

DPD Craiova
Servicii de mutare
2.9
174 recenzii
11 comentarii
Indicații de orientare
9R37+4V Șimnicu de Sus, România
+40 744 623 479
dpd.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Anca ispir140 zile în urmă
Niște nesimțiți.
Ganea Cecilia Gabriela1 an în urmă
Telefoane la care nu răspunde nimeni,(in cel mai bun caz asculți mesajul muzical 15 -30 minute....),emailuri la care ești luat peste picior,după aproximativ o lună in care nu reușești să înțelegi unde e un pachet,între Italia și România,la depozit dau din umeri și te anunță că ei.la Craiova,nu știu nimic.Luati legătura cu Bucureștiul...si-ti mai dau încă o dată același nr.de tel la care nu răspunde nimeni.Totul în bătaie de joc,iar la sfârșit te anunță că..
-L-am trimis înapoi,așa scrie aici....noi nu știm nimic.Puneti pe cineva care știe....
.Rating....se poate zero....sau nu aveți....
Cozma Mihaela1 an în urmă
Se pare ca cei de la Craiova se ocupa cu furtun coletelor
Andreea Vraciu
Andreea Vraciu2 ani în urmă
Nu răspunde nimeni la telefon si bineînțeles ca nu se suna înapoi.
Experienta neplăcută, produs pierdut din întreaga comanda si nu numai.
Mariana Mitran
Mariana Mitran2 ani în urmă
Curierul care trebuia să livreze coletul ieri 15.12.21 nu a venit cu coletul și nu a sunat. Am sunat eu de 5 ori ! A zis că nu știe dacă livrează pe la ora 22, dar nu a livrat! Acum nu știu unde se află comanda! Nu răspunde nimeni la nr.de tel.
Catalin Ionica
Catalin Ionica2 ani în urmă
Sunteți niște nesimțiți , am primit un colet care am cerut alceva și am primit alceva , am verificat adresa de pe colet de la expeditor o adresa falsa număr telefon invalid , cum puteți sa livrați fără a verifica ca cel care îl pune este o persoana ok
Marius Elian
Marius Elian2 ani în urmă
Cei mai slabi curieri. Faci o cerere pentru trimitere colet cu plata la destinatar si ei trec palta la expeditor si mult mai mult fata de cat trebuie. Pana rezolva ei o problema, mai bine trimiti prin posta romana, are sanse sa ajunga mai repede. Cei de la birouri sunt total pe langa subiecte, nu stiu nimic ei si nici nu pot sa faca nimic. Nu recomand acest transportator.

AWB: 80348355871
Anca
Anca2 ani în urmă
Se trimit mesaje cu data livrării in gluma sau la întâmplare ?
Ideea ar fi când trimiteti mesajul “coletul se va livra in data de …”așa ar trebui sa fie , sa aștepte destinatarul , nu sa aștepte o zi întreaga , sa anuleze alte treburi pt colet .
Mai bine trimiteti mesaje “COLETUL CU AWB …a fost preluat va fi livrat in următoarele zile “
De ce trimiteti mesaje cu data livrării dacă nu se respecta ?!
Gabriellla_08 L
Gabriellla_08 L2 ani în urmă
NU RECOMAND. CEA MAI NESERIOASA FIRMA DE CURIERAT. Trebuia sa primesc coletul la un automat din oraș și mi-au trimis să-l ridic dintr-un automat din alt oraș, la 600 km distanta. Am sunt în aceeași zi la ei sa fac sesizarea și mi-a s-a spus ca acel colet se alfa în automatul DPD selectat dar pinul este greșit și vor face ei o sesizare. Am revenit timp de o săptămână cu apeluri la ei și mail-uri fără răspuns, sa aflu, ulterior, singura din urmărirea awb ului coletului ca mi-a fost returnat fără sa fiu anunțată. Asa au fost plasate lucrurile de la unul la altul fără ca eu, în final, sa mai ajung în posesia coletului.
Andreea Ciulean
Andreea Ciulean2 ani în urmă
Este inacceptabil ca baieti care livreaza pachetele sa ceara numai bani mari de 50 sau de 100. Mi sa raspuns ca daca nu plateac cu bani mari sa ma duc sa imi iau pachetu de la sediu.Va rog loati masuri in privinta lor pt ca nu aveti voie sa refuzati moneda statului si sa stiti ca nu este un caz izolat este a nu stiu cata oară multumesc anticipat
Eugen Uta
Eugen Uta2 ani în urmă
3 colete de cate 12 kg, din nordul Italiei la Craiova, pentru care a fost emisa o factura de 760 lei au ajuns distruse ca si cum au fost transportate in suturi, dupa 14 zile!
Incearca sa gaseasca alti vinovat pt a nu despagubi nimic si a incasa suma banditeasca!
Locații recomandate