/Constanta/Servicii de mutare

Oficiul Poştal 12

Șoseaua Mangaliei nr. 84, Constanța 900870, România

Oficiul Poştal 12
Servicii de mutare
2.6
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JWF+WX Constanța, România
+40 725 499 351
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniela Chirila
Daniela Chirila2 ani în urmă
Prostie mai mare ca la acest oficiu Postal n-am mai văzut de mult in România! Angajatele de nota 0. Îți vorbesc de sus, sunt mereu plictisite și nepoliticoase!
Tanase Ion
Tanase Ion2 ani în urmă
o balarie de informatie puteati sa scrieti pe pagina voastra ca e inchis nu ca programul poate fi altu, o informatie de tot kktul am ajuns in fata usii si sa constat ca e inchis iar pe site scria ca e deschis sau deschide la ora 8:00 vrajeala de 2 bani tipic posta romana, urat si dezamagitor din partea voastra!!!!!!!!
Florin Crutescu
Florin Crutescu4 ani în urmă
Daca tot aveti telefon poate si răspundeți la el sau va este greață?
Vladislav Vlad
Vladislav Vlad5 ani în urmă
Servicii coletarie f.f. proaste. Sub orice critica. Nu stiu de capul lor.
Alex Thiess
Alex Thiess6 ani în urmă
Dacă trimiți regulat colete te salvează din timp dacă îti iei acasă câteva Buletine de Expediție ca să le poti completa de acasă. Venind cu ele deja completate nu mai stai așa mult la coadă. Chiar dacă sunt probleme vorbind frumos și cu calm orice se poate rezolva.
G D
G D2 ani în urmă
Bătaie de joc la propriu! Personal care mai are puțin și te ia la palme ptr că ceri informații . La telefon nu se răspunde niciodată, iar banii care ar trebui aduși la domiciliu, trebuie să mergi să îi ridici de la oficiul poștal ptr că madam poștărița nu se deranjează să îi aducă . Bine ar face să vă desființeze pentru că oricum sunteți bune de nimic!
Mihaela Mircioaga
Mihaela Mircioaga2 ani în urmă
Un oficiu în care incompetența e la ea acasă. După patruzeci de zile de așteptare a unor acte din Germania,constat cu stupoare că,poștașul trimite RETUR actele justificând "autor necunoscut",cu toate că plicul a ajuns la Oficiul Poștal de care aparțin. Nu știu ce faceti d-voastră cei nemulțumiți ,eu însă ajung până în instanță. ☹☹
Tatiana Andrei
Tatiana Andrei2 ani în urmă
Așa nesimțire nu am văzut în viața mea la niște oameni. După câteva zeci de apeluri mi-a răspuns o doamnă foarte nervoasă (probabil o deranjasem de la cafea) și în momentul în care îi spun că am un plic pe care ar trebui să mi-l aducă acasa îmi răspunde cu o impertinență maximă "și ce e cu el? Programul este 8-19 să veniți să vi-l luați" și mi-a închis telefonul.
Locații recomandate