/Bucuresti/Servicii de mutare

Move Solutions

Strada Iordache Golescu 10, București 011303, România

Move Solutions
Servicii de mutare
4.8
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F349+WH București, România
+40 749 652 901
movesolutions.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Laura S.
Laura S.2 ani în urmă
Recomand cu mare incredere! De la rapiditatea cu care mi-a raspuns dl. Narcis la cererea de oferta, la pretul bun pe care mi l-au oferit vs alte firme, la programarile convenabile. Iar echipa dansului de nota 10! Au transportat si montat mobila completa pt. un ap. de 3 cam. in doua date diferite, totul manevrat intact si rapid. Si cu combunicare buna si solutii gasite la diversele piedici aparute. Multumesc si succes!
Raluca S
Raluca S2 ani în urmă
Un serviciu de exceptie. Au venit la timp, au impachetat repede si cu multa grija, au gasit solutii rapide de a aseza mobila in noua locatie. Totul a decurs perfect. Mai rar asa pe la noi. Recomand cu incredere. Pret ok.
Nineta gijiila
Nineta gijiila2 ani în urmă
Recomand cu drag aceasta firma! Echipa a dat dovada de profesionalism in serviciile prestate (demontat mobila, ambalat, manipulat, transportat si montat mobila). Baietii au fost respectuosi si amabili.
In opinia mea, au cele mai bune preturi de pe piata la ora actuala. Apelati cu incredere! 👍
Iulia Marilena Badea
Iulia Marilena Badea2 ani în urmă
Multumesc pentru ajutorul acordat. Baietii sunt de not 100, foarte rapizi si receptiviti. Nu s- a spart nimic. Dupa multe cautari i-am gasit si ii recomand cu mare drag. Sunt cei mai profesionisti. Raport calitate- pret!! Accesibili ca pret.
Nicolae Silviu Viorel Ionut
Nicolae Silviu Viorel Ionut2 ani în urmă
Recomand din tot sufletu.rapid pret fff bun si profesionalism desavarsit.Apelatii la ei si o sa fiti foarte multumitii.Am apelat la multe firme si mi-au dat niste preturi cu mult peste ce mia oferit aceasta firma...Recomand si multumesc
Paduraru Maria
Paduraru Maria2 ani în urmă
Am avut de mutat bagaje dintr-o chirie in alta, totul a decurs foarte bine și într-un timp scurt. Mulțumesc echipei! P.S. "nu s-a spart niciun pahar" :))
Cristina Sabina Stancu
Cristina Sabina Stancu2 ani în urmă
Promptitudine, seriozitate si profesionalism! Asa as descrie experienta mea cu cei de la Move Solutions. Multumesc pentru serviciile de calitate oferite!
Marian Trifu
Marian Trifu2 ani în urmă
Am avut de relocat un apartament cu 3 camere. Va zic sincer ca la prima vedere am fost circumspect dar pe durata relocarii băieții s-au purtat ca niște adevărați profesioniști. Recomand!
Locații recomandate