/Bucuresti/Servicii de mutare

DACEBIS SQ SAFETY SRL

Bulevardul 1 Mai 33, București 061626, România

DACEBIS SQ SAFETY SRL
Servicii de mutare
5
20 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C29V+CC București, România
+40 749 116 689
romove.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Mihai Gruia
Mihai Gruia5 ani în urmă
Mutarea s-a desfasurat fara incidente. Au inceput operatiunea in ziua si ora stabilita.
Alexandra Toma
Alexandra Toma8 ani în urmă
Am fost foarte placut impresionata de modul in care angajatii acestei firme de mutari inteleg nevoile clientilor lor. Am avut de mutat cateva obiecte de valoare, care necesitau acordarea unei atentii sporite in timpul transportului. Nu doar ca bunurile au ajuns intacte la destinatie, insa am observat cu atentie profesionalismul si grija baietilor incepand cu ambalarea, pana la transportul, inclusiv despachetarea obiectelor.
Asadar, aceasta firma este si va ramane prima pe lista firmelor de transport pe care le utilizez si recomand.
Gabriel brumariu
Gabriel brumariu8 ani în urmă
Am apelat la aceasta firma de mutari si am ramas surprins de doua lucruri: in primul rand de profesionalismul de care au dat dovada si de amabilitate. Au fost promti, corecti cu tariful, amabili, deschisi, interesati si in plus, fara taxe suplimentare, si nostimi. Recomand o alta experienta pentru mutari fie ca este vorba de o mutare placuta pentru client sau nu, cred ca meritati sa beneficiati de respect si profesionalism din partea acestei companii. Numai de bine!
Marius Closca
Marius Closca8 ani în urmă
A fost singura firma de mutari la care am putut sa apelez pentru o mutare in timpul noptii. Pretul a fost acelasi si serviciile foarte bune avand in vedere ora foarte tarzie. In plus mobilierul a trebuit urcat pe scari. Le multumesc foarte mult.
Lucian Marian Purecel
Lucian Marian Purecel8 ani în urmă
Initial am crezut ca sunt o echipa de salaori, cum fac majoritatea; dar s-a dovedit a fi o echipa pe care te poti baza, si pe langa faptul ca au facut totul ca la carte, si era seara tarziu, dupa o zi intreaga de mutat mobila , ei inca zambeau si radeau fara sa deranjeze, lucru care m-a facut sa si adorm linistit.
George B
George B8 ani în urmă
Am gasit firma pe google. Am vorbit la telefon, cazut la comun acord cu pretul, foarte corect. Avand multe lucruri de mutat, aveam nevoie de oameni. Am fost foarte placut surprins cand am auzit ca se poate rezolva avand echipa lui pentru un tarif ok. Overall, servicii de calitate, preturi excelente.
Liliana Geru
Liliana Geru8 ani în urmă
Recomand cu încredere RoMove pentru persoanele care țin la obiectele transportarte și nu îți doresc să înlocuiască mobila la finalul călătoriei ce a afectat-o. :)
Anisoara nicolescu
Anisoara nicolescu8 ani în urmă
Am apelat la aceasta firma in urma cu o saptamana si am ramas placut surprinsa de profesionalismul si promptitudinea de care au dat dovada angajatii acestei firme.Recomand cu incredere!
Locații recomandate