/Brasov/Servicii de mutare

Sushi Master

Calea București 107, Brașov 500053, România

Sushi Master
Servicii de mutare
4.3
587 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJJQ+VJ Brașov, România
+40 21 9148
sushimaster.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–22
Marți: 10–22
Mirecuri: 10–22
Joi: 10–22
Vineri: 10–22
Sâmbătă: 10–22
Duminică: 10–22
Scrie o recenzie
Cristian
Cristian2 ani în urmă
+Sushi chiar bun, proaspăt
+Personal amabil
/ locație mică, dar frumos aranjată.
-nu exista posibilitatea de a cumpăra rulouri separat, ci doar în pachet mai mare.
Elena Mudure
Elena Mudure2 ani în urmă
Sushi ok, proaspat. Dezamagitor pentru pui teriaki care nu avea pui. Am primit mult orez, cu multa grasime si cateva legume unele prea gatite altele al dente, iar pui ....ia de unde nu e. Am comandat si o salata de alege, mi-a fost tare rau de la ea chiar daca doar am gustat. Desertul comandat a fost ok insa nu era cel pe care noi l-am dorit.
Florina Stefanovici
Florina Stefanovici2 ani în urmă
Noi suntem foarte multumiti, sushi sunt foarte gustoși, cei mai buni din Brașov. Niște oferte pentru clientii fideli nu ar strica deoarece am veni mai des.
Denis Flueraru
Denis Flueraru2 ani în urmă
Am comandat la ora 20:40, iar comanda a ajuns la 22:55. Calitatea lasa de dorit si pestele este groaznic. Pana si avocado-ul din rolluri era necopt si amar. Nu stiu care sunt standardele acestui restaurant.
Azeban azeban
Azeban azeban2 ani în urmă
O experiență culinară interesantă având în vedere ca e prima oara când mănânc sushi! Probabil nu va fii pe placul tuturor dar cel puțin o dată în viață ar trebui încercat! Spațiul este foarte mic cu doar 3 mese în interior și 4 afară pe terasa! Din pacate timpul de așteptare este de 30 min pt a pregăti produsele! Per total clar merită încercat!
Imre kocsis
Imre kocsis2 ani în urmă
De ani de zile comand de la voi dar niciodata nu m-ati surprins asa de tare. O atentie excelenta din partea voastra Sushi Master. Multumim si mereu voi ramane fan n.1 SushiMaster.
Dana Popa
Dana Popa2 ani în urmă
Am comandat de două ori dar am mâncat doar o dată!
Prima oară am comandat prin Takeaway și comanda a ajuns după vreo 2 ore. Am crezut că e o întâmplare, timpul de livrare dat de restaurant fiind de 70 min și noi fiind la prima comandă. Mâncarea a fost foarte bună și a "spălat" păcatul întârzierii livrării.
A doua oară am comandat prin Food Panda în jurul orei 19:00. La fel, timp de livrare estimat 70 minute. După vreo oră și jumatate am primit un mesaj că din păcate comanda va mai întârzia aproximativ o oră. Am așteptat, însă nici urmă de comandă! Am contactat Food Panda, ei au contactat restaurantul care... surpriză! Era deja închis!
În concluzie, după 3 ore n-am primit nici mâncare nici vreo lămurire despre ce s-a întâmplat. JENANT! PENIBIL! Și Sushi Master, și Food Panda. Nu știe stânga ce face dreapta. Îmi pare rău că am luat în considerare scorul bun pe care îl aveți din recenzii. Ar fi trebuit să intru și să citesc mai multe înainte de a comanda. Am văzut ulterior că întârzierea livrărilor e o practică curentă a restaurantului. Păcat, mare păcat pentru că mâncarea e chiar bună.
Pe noi ne-ați pierdut de clienți, oricum. Nu putem accepta acest gen de comportament indiferent cât de bună este mâncarea pe care o faceți.
Jóhanna Marton
Jóhanna Marton2 ani în urmă
Domnisoara de la casă din data de 27.02 foarte amabila, mancarea foarte FOARTE buna, desi nu suntem mari amatori de mancare asiatica, timpul de asteptare rezonabil. Revenim cu drag!
Locații recomandate