/Botosani/Servicii de mutare

Nemo Express Botosani

Big conf, Calea Națională 19, Botoșani 710002, România

Nemo Express Botosani
Servicii de mutare
2.5
36 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ4J+9F Botoșani, România
+40 727 348 013
nemoexpress.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Refurbished Computers
Refurbished Computers2 ani în urmă
Hoti ... soferii fura coletele ce par a fi valori si nu au asigurare iar firma despagubeste cu 50 lei .. Am patit-o .. au furat laptot de aprope 3000lei si ma despagubesc cu 55 lei . Cel mai probabil hotul este soferul de pe masina cu Nr. NT-58-SOL.
ELENA MARCU
ELENA MARCU2 ani în urmă
Nu recomand aceasta firma de curierat.
Am fost stupefiata cand persoana care mi-a vorbit la telefon pe un ton nepoliticos, urat, plictisit, arogant, total dezinteresat, era un domn cu o varsta destul de onorabila. Sincer, initial am crezut ca este un pustiulica fara chef de munca.
Inainte de toate suntem oameni, dar se pare ca uitam tot mai des ce este omenia. Pacat.
Liliana Borcoi
Liliana Borcoi2 ani în urmă
Foarte urat vorbesc,spun că au fost la usa ta și că nu ai raspuns,eu am primit un pachet ,un colet fragil ,era plătit și rambursul și mă chema la sediu să iau coletul,șoferul m-a făcut nebună,beată. A adus altul coletul,am insistat de a venit și am coborât eu și am luat coletul,apoi ma suna la o săptămână și ceva daca am primit coletul care trebuia,ca ei su facut o încurcătură. Eu am primit corect,Cine stie domnul ala impertinent,șoferul ce a împărțit și cui.Si uite un om fara colet.Si sunt sigura ca el tot asa vorbește în continuare.
Mihaela Matei
Mihaela Matei2 ani în urmă
Nu recomand această firmă de curerat am avut o experiență neplăcută cu ei, acest curier de pe Botoșani vorbește foarte urât pt.varsta pe care o are.Sper și alte persoane să aibă curajul să povestească întâmplările pe care le.au avut cu ei. Când voi m-ai face comanda voi specifica că numai vreau cu aceasta firma!!!
Madalin Alin
Madalin Alin2 ani în urmă
Nu recomand, am avut de transportat un scuter cumpărat din București și când a ajuns la destinație era spart , și i-am întrebat în cazul acesta cine răspunde și me-au zis că nimeni .
Ionela roscanean
Ionela roscanean2 ani în urmă
Voi specifica, sa nu mai primesc nici un colet cu acest curier! Nu am primit mesaj cu informatii de livrare, ca apoi sa fiu sunata de 15 ori la ora 16:30, si vorbit foarte urat cu mama si fetita in varsta de 9 ani, dupa ce au deschis usa! Dupa varsta ce o avea "domnul" trebuia sa fie ceva mai manierat, noi platim serviciile ce le prestati, nu invers!
OLD School
OLD School2 ani în urmă
Foarte prost in ceea ce tine programul. Platesc sa mi se aduca coletul sambata , dar el mi se aduce luni. E foarte tare ce sa zic, si aroganta mare la Bacau :)
Mimi M
Mimi M2 ani în urmă
Foarte seriosi si prompti! Pachetele mi-au ajuns de pe o zi pe alta, iar domnii care au venit cu ele au fost foarte amabili! Recomand!
Locații recomandate