/Bihor/Servicii de mutare

Post Office No 9

Bulevardul Dacia nr. 110, Oradea 410690, România

Post Office No 9
Servicii de mutare
2.3
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3WF6+7P Oradea, România
+40 259 457 899
posta-romana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maria Szekely
Maria Szekely2 ani în urmă
Doamnele de la of.9 sunt foarte arogante cand dupa ce ai sunat o jumatate de zi la telefon si in sfarsit raspund!! Probabil nu au timp sa vb.pe propriul tel.
Stefan Ion Barothi
Stefan Ion Barothi2 ani în urmă
Oare de ce nu se raspunde la telefon?
Am trimis bani in data de 10 noiembrie si inca in 21 nu au ajuns
Gabi gabi
Gabi gabi2 ani în urmă
abia dupa 6 zile de cand sa predat coletul la expeditor am primit banii, ii invarte cateva zile apoi ii da ...RUSINE!
Heredea Paul
Heredea Paul2 ani în urmă
Nu primești mandat și te trezești că coletul îți merge pe retur fara sa te anunte
Indries Claudiu
Indries Claudiu2 ani în urmă
NU CUMVA SA VA ASTEPTATI SA RASPUNDA CINEVA LA TELEFON !!! AR TREBUI DESFINTAT ACEST OFICIU ...FARA DISCUTIE !!! AM SUNAT 3 ZILE LA RAND SI NIMENI NU MI-A RASPUNS LA UN AMARAT DE TELEFON !!!!
Romania Review
Romania Review4 ani în urmă
Angajatii sunt de admirat pentru ca incearca sa gestioneze cat mai bine lucrurile, in conditiile lipsei investitiilor, a echipamentelor necesare pentru o functionare normala. Posta Romana putea sa aiba cel mai tare serviciu de curierat din tara, sa ofere servicii de calitate la preturi decente, si in acelasi timp sa fie pe profit. Interesele de grup si numirile pe criterii politice au afectat puternic dezvoltarea acestei institutii. Birocratia excesiva si echipamentele depasite te vor face sa pierzi timp pretios daca apelezi la serviciile lor.
Simona Adriana Gîrba
Simona Adriana Gîrba6 ani în urmă
Foarte greu se poate sta de vorbă cu personalul de la Poștă!... Și mereu sunt cu nasul pe sus! Nu cred că au ceva personal cu mine femeile astea, dar cred (sau cel puțin îmi place să cred) că mi-ar spune dacă ar avea...

Program de lucru : Luni - Vineri 8:00 - 19:00 . Sâmbăta, Duminica - închis 🔐
Sorana luncan
Sorana luncan2 ani în urmă
Nu se poate descrie in cuvinte lipsa de profesionalism a angajatilor. Avizele nu se primesc, cel putin pe Bd Dacia, la telefon nu raspunde nimeni, am sunat o ora incontinuu. Se misca extrem de incet. Am fost dupa niste bani pt un colet cu ramburs, evident dupa 2 saptamani de la expediere pt ca aviz nu s-a trimis. Nu s-a gasit desi era la oficiul 9. Nici pe site la track and trace nu era actualizat. A trebuit sa contactez expeditorul care mi-a demonstrat ca banii erau aici demult. Doua drumuri pt incompetenta lor. De ce nu se desfiinteaza posta romana? Am trimis un colet in Germania luni si vineri seara a ajuns ... in București... 5 zile. Pacat ca nu putem da steluțe negative
Locații recomandate