/Bihor/Servicii de mutare

H.ESSERS

DN1, Oradea, România

H.ESSERS
Servicii de mutare
4.1
266 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3VW5+XF Oradea, România
essers.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 6–23
Marți: 6–23
Mirecuri: 6–23
Joi: 6–23
Vineri: 6–23
Sâmbătă: 6–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Cîmpianu Mihai
Cîmpianu Mihai2 ani în urmă
Ok.Personal amabil atitudine la recepție cit și la depozit.Atita doar ca trebuie sa fii înregistrat în sistemul lor de la birou.
Dani Dany
Dani Dany2 ani în urmă
H.essers firma de transport și logistică de nota 10,oameni profesionistl cu găndire sănătoasă ,flotă de transport cu parc reînnoit permanent..
Csaba Kocsis
Csaba Kocsis2 ani în urmă
Am ajuns prea repede la încărcare dar dimineața următoare am fost încărcat rapid.
Chr1s
Chr1s2 ani în urmă
Firma serioasa și transport de calitate.
Razvan-Ionut Cristea
Razvan-Ionut Cristea4 ani în urmă
O firmă in care persoana de contact pentru sofer , o persoană de sex masculin, cu toate detaliile pe care i le dădusem despre marfa ce trebuia primită pentru a construii niste birouri( si anume schele metalice ce reprezentau scari, toate pentru firma) mi-a spus că nu există o astfel de marfă ce trebuie sa ajunga la ei, eu încercând să aflu cum ajung la locație mai exact, gps-ul meu dandu-mi erori. Bineinteles ca m-a luat la mișto ca i-am luat nr de telefon de pe internet el fiind o persoană cu un statut in lume. Urmând ca a doua zi dis de dimineata sa ma sune sa ma întrebe de ce nu ajung la destinație, ei ca firma având neapărat nevoie de marfă. Încercând să închei, o firmă care poate desii e mare, lucrează cu oameni neserios ce nu isi respecta statutul. Nu doresc nimănui sa aiba de a face cu ei. Singura persoana care m-a ajutat a fost portarul ce mi-a dat toate detaliile despre faptul cum si ce trebuie facut in firma. Pe scurt, firma există ca si clădire, dar nu are angajati prea oameni.
Ionut Madalin
Ionut Madalin5 ani în urmă
Pare o firma destul de serioasa, se fac 2 saptamani de training, apoi se pleaca la garaj in Genk, plecarea se face cu camion in echipaj apoi urmand sa prelueze de acolo alt camion, sa vedem acum cat sunt de seriosi la bani...
Cristi Dobrei
Cristi Dobrei2 ani în urmă
Trebuie să aștepți afară, pe unde poți, că nu au locuri de parcare, până te sună să intri la rampă. Tipii de la birouri sunt super ok.
Claudiu Luculedcu
Claudiu Luculedcu2 ani în urmă
5 ore pentru 5 paleți așa firma da, sigur și ca șofer la ei ai experiențe la fel de placute
Locații recomandate