/Arges/Servicii de mutare

Sameday Courier Pitesti

DN7 144c, Valea Mare-Podgoria 117721, România

Sameday Courier Pitesti
Servicii de mutare
2.4
161 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VW74+X2 Valea Mare-Podgoria, România
+40 790 225 536
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 7–11
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ady grecu
Ady grecu2 ani în urmă
Cel mai prost serviciu de curierat! Nu exista ceva mai prost de atat. Pe langa faptul ca nu si fac treaba mai au si tupeul sa fie nesinmtiti.Evitati sa trimiteti prin ei ceva, riscati sa nu va fie ridicat coletul niciodata. Este deja a doua oara cand se intampla fix acelasi lucru cu acelasi curier,in aceeasi zona in decurs de doar 2 saptamani.
Violeta Badea
Violeta Badea2 ani în urmă
Foarte mulțumită de colaborarea cu aceasta firmă. Chiar dacă nu am fost acasă când a trebuit sa primesc coletele, personalul a fost foarte respectuos în discuția telefonică. Coletele le-am primit ziua următoare fără probleme. Ceea ce ma făcut din nou sa apreciez a fost faptul că distribuitorul a rotunjit suma, pe care o aveam de plată, pe minus și nu pe plus ca la alte firme. Mulțumesc pentru profesionalismul Dumneavoastră.
Momi Cristy
Momi Cristy2 ani în urmă
Cred ca este cel mai slab serviciu de curierat la domiciliu. M.au sunat ca.mi livreaza sambata...am sunat la tel din mesaj sa ii spun curierului ca nu am cum sa primesc coletul...m.a mai sunat la 4 sau 5 zile distanta...timp in care am incercat sa dau de sediul lor, de un nr de tel nimic...nimic. Slabi...daca s.ar putea fara stea...nu sint nici la degetul mic de la concurenta.
Mihai Traila
Mihai Traila2 ani în urmă
O adunătură de oameni lipsiți de respect și profesionalism care se jignesc și se invinuiesc reciproc de incompetență. La mijloc a fost coletul meu pe care a trebuit să mă duc să îl ridic personal, după o săptămână de telefoane și așteptare, pentru că cei din Pitești refuzau să îl ridice de la depozitul din Ștefănești, iar cei din Ștefănești refuzau să îl livreze sau să îl transfere depozitului din Pitești pentru a fi livrat.
Mara Petrescu
Mara Petrescu2 ani în urmă
Nu acord nici măcar o stea. Cea mai proasta firma de curierat- Pitesti. Ma chinui de o ora sa vorbesc cu cineva care sa-mi dea o explicație reala cu privire la faptul ca, din păcate, coletul meu zace în depozit și nu îmi este livrat.
Dascalu Nelu
Dascalu Nelu2 ani în urmă
18 ian 2022 ora 15.10. Am pierdut toată ziua de azi așteptând curierul. Nici nu știu dacă mai vine ! Servicii de doi bani ! Nelu Dascalu- Pitesti
Marian MMA
Marian MMA2 ani în urmă
"Sameday"...ce ironie..
Am avut doua livrari de la doua magazine diferite la doua easybox-uri diferite.
Fix in aceeasi zi la aceeasi ora si acelasi minut statusul celor doua comenzi se modifica in : "Locker ocupat. Asteapta realimentare."
Mircea Marian
Mircea Marian2 ani în urmă
Din data de 18.12 un colet staționează in depozitul din Pitești și nu are cine să îl aducă în Mioveni la easybox. La telefoanele lor nu răspunde nimeni,ori sunt închise,ori te plimba de la unul la altul. După ce achiți taxa de transport,mi se sugerează sa merg eu la depozit că sa îmi ridic coletul.
Locații recomandate