/Ilfov/Servicii de deratizare

SC Solution Atac Srl

Strada Mircea Eliade, Pantelimon 077145, România

SC Solution Atac Srl
Servicii de deratizare
4.8
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F657+45 Pantelimon, România
+40 735 908 859
anti-insect.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefan Cristina
Stefan Cristina2 ani în urmă
Pot spune numai lucruri bune la adresa firmei, dar si la adresa baietilor de pe teren, mi-au facut toate recomandarile necesare pentru a scapa de probleme si au efectuat serviciul impecabil.
Servicii de calitate, la un pret avantajos.
Ion Hotnog
Ion Hotnog2 ani în urmă
Nu îți dorești să ai nevoie de serviciile de dezinsecție, dar... se poate întâmpla. O experiență pozitivă cu Solution Atac SRL. A rezolvat o situație care nu credeam că se poate rezolva, raportat la volumul infestării cu gândaci de bucătărie. Mulțumesc!
Dragos Nichifor
Dragos Nichifor4 ani în urmă
Cand ai unii vecini care nu tin la calitatea vietii, trebuie sa-i incurajezi sa evolueze. Astfel, am apelat la Solution Atac, mi-au facut o oferta buna, eu mi-am convins vecinii ca au nevoie de dezinsectie si au facut o treaba excelenta in scara in care locuiesc. Echipa de dezinsectie s-a purtat profesionist cu toti vecinii mei dificili, le-au explicat exact ce trebuie sa faca si au avut grija sa deranjeze cat mai putin. Au venit la timp si au acceptat exact particularitatile fiecarui proprietar de apartament. Sper sa devina o rutina anuala aceasta dezinsectie. Multumesc.
Alexandru Gheorghitoaia
Alexandru Gheorghitoaia4 ani în urmă
Baietii sunt super profesionisti. Am incercam toate solutiile posibile din comert, dar fara rezultat. Au facut o treaba excelenta. Ii recomand cu incredere.
Petre Mircea Dumitru
Petre Mircea Dumitru4 ani în urmă
Recomand cu incredere aceasta firma. clientul este mereu pe primul loc. Felicitari
Barbu Camelia
Barbu Camelia6 ani în urmă
Dezinsectie asta anti-tantari este unul din putinele lucruri facute de primarii (indiferent de oras ) care chiar functioneaza si care aduce un beneficiu locatarilor ... da romanu' e roman: cand nu se face se plange ca nu se face nimic, cand se face ceva, lumea se plange ca de ce se face - a propos de chimicale : oare sa stai in camera noaptea cu aparatu anti-tantari in priza e mai putin toxic ? Sau ala functioneaza cu rezerve de placebo, care-s ecologice?
Laurentiu spataru
Laurentiu spataru6 ani în urmă
I-am solicitat "ieri"...."azi" au si venit...si-au facut treaba.....au trecut 10 zile de atunci......NICI URMA de "taratoare" ..BRAVO LOR.....Chemati-i.....merita tot efortul
Adelina Badoi
Adelina Badoi2 ani în urmă
O firmă foarte buna care a dat dovadă de profesionalism si seriozitate in indeplinirea sarcinilor. Recomand!
Locații recomandate