/Ialomita/Servicii de deratizare

Solutii Complete Dezinsectie Deratizare Dezinfectie Ignifugare - Firma DDD Bucuresti 3deratizare.ro

Solutii Complete Dezinsectie Deratizare Dezinfectie Ignifugare - Firma DDD Bucuresti 3deratizare.ro
Servicii de deratizare
5
48 recenzii
8 comentarii
+40 723 303 009
3deratizare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Faur
Andrei Faur2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de serviciu. Dezinsectia a decurs extrem de bine, nici un gandac nu a mai ramas. Aveam uneori si furnici, dar de cand am apelat la serviciile ddd nu a mai aparut nimic. Va salut cu respect!
Andrei Horea
Andrei Horea2 ani în urmă
Atunci cand stai la casa, primavara e un cosmar. Dupa 14 zile de tratament, invazia de plosnite a disparut. Echipa profesionista, dezinsectia a fost rapida si la un pret corect.
Geanina Rosca
Geanina Rosca2 ani în urmă
Multumita total!!! Ca proprietara de birouri in centrul orasului Bucuresti, prefer viteza si fiabilitatea. Pentru asta, mulțumesc companiei dumneavoastra ddd, care a efectuat interventia cu o satisfactie completa de 100%. Prima interventie s-a desfasurat noaptea si a constat in eliminarea a unuia dintre sobolani. A doua vizita a fost din nou pozitiva si au lichidat un alt sobolan, care a patruns in bucataria biroului si a trebuit sa intervina 2 persoane cu echipamente speciale.
Recomand cu toata incredere 3deratizare pentru servicii deratizare Bucuresti!
Alexandru Balasoiu
Alexandru Balasoiu2 ani în urmă
Au facut o treaba excelenta echipa de la 3deratizare in casa noastra si viespile au disparut de pe terasa in aceeasi zi. Sunt recunoscator pentru sugestiile de prevenire. Va multumim pentru munca rapida si productiva. Cea mai buna firma de dezinsectie Bucuresti.
Eva evelina bandoss
Eva evelina bandoss2 ani în urmă
Multumesc celor de la 3deratizare Bucuresti pentru profesionalismul de care au dat dovada. In sfarsit am scapat de gandacii din casa. Echipa de dezinsectie s-a ocupat de absolut tot, atat de rapid si eficient incat nu ma asteptam.

Servicii Dezinsectie Bucuresti Profesionale!
Tanya andive
Tanya andive2 ani în urmă
3deratizare m-ati ajutat inca din prima clipa, nu as fi crezut ca am atata nevoie, am descoperit toate sursele de unde intrau gandacii si furniciile. 3 luni stau linistita pentru ca mi s-a oferit si garantie pentru serviciile de dezinsectie efectuate. Recomand cu incredere aceasta firma de dezinsectie din Bucuresti.
Laura king
Laura king2 ani în urmă
Am incercat sa scap de gandacii de bucatarie cu produse cumparate de la super market, dar nu am reusit si m-am decis sa apelez la o firma care ofera servicii de dezinsectie in Bucuresti. Am scapat de gandaci foarte rapid, si sunt foarte multumita de serviciile prestate de aceasta Firma DDD Bucuresti si ii recomand pentru servicii dezinsectie Bucuresti.
Lee Ben
Lee Ben2 ani în urmă
Profesionisti! Am apelat la servicii ignifugare pentru pensiunea noastra si totul a decurs perfect. Pretul si toate detaliile au fost stabilite de la bun inceput, fara sa am alte surprize. M-au inteles chiar si cand am schimbat ora, din cauza unor schimbari de plan. Recomand pentru servicii ignifugare !
Locații recomandate