/Bucuresti/Servicii de deratizare

Firma Dezinsectie Dezinfectie Deratizare Bucuresti - CleanJob

Calea Plevnei nr. 145 B, București 060012, România

Firma Dezinsectie Dezinfectie Deratizare Bucuresti - CleanJob
Servicii de deratizare
5
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3V8+J8 București, România
+40 723 301 720
cleanjob.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Cristina Botosan
Cristina Botosan2 ani în urmă
Serviciu excelent, promptitudine, profesionalism. Am colaborat cu placere cu aceasta societate si cu siguranta voi apela la serviciile lor de ficare data cand voi avea nevoie. Mai mult decat atat, ii voi recomanda tuturor colaboratorilor mei. Merita sustinuti! Felicitari!
Mihai Anton
Mihai Anton2 ani în urmă
Dupa ce am incercat mai multe substante cumparate din magazine de specialitate nu am reusit sa scap complet de gandacii de bucatarie si am ales sa apelez la clean job pentru dezinsectie profesionala, iar alegerea a fost una foarte buna.
Oana Stelian
Oana Stelian2 ani în urmă
Depindem de servicii de deratizare si nu cred ca exista o firma mai buna ca voi, mereu ne-ati fost alaturi cu interventii rapide si eficiente. Magazinul este protejat si curat datorita lui cleanjob.
Camelia Vranceanu
Camelia Vranceanu2 ani în urmă
Smechera aceasta firma ddd!!! Echipa cleanjob si-a tinut promisiunea, a venit la ora stabilita de comun acord, si-a facut treaba excelent si acum nu mai am probleme cu gandacii de bucatarie. Am primit si garantie pentru serviciile de dezinsectie oferite si sunt foarte multumit. Bravo!!!
Ernest jaime
Ernest jaime2 ani în urmă
La inceput am ales sa cumpar din magazine capcape si diverse produse pentru a scapa de soarecii din podul casei mele, dar din pacate nu am reusit si am ales sa apelez la seviciile de deratizare oferite de firma ddd Clean Job, iar dupa cateva interventii am scapat de aceasta problema stresanta. Recomand pentru servicii deratizare Bucuresti!
Catalin Palageanu
Catalin Palageanu2 ani în urmă
Tramentul a fost rapid si la doar cateva zile dupa pulverizare tantarii si plosnitele au inceput sa moara. Mi s-a explicat totul despre cum sa intervina, ce trebuie sa fac si ce nu trebuie sa fac dupa interventie. Mi s-a permis sa vad intreaga interventie. Un singur minus, baiatul a refuzat cafeaua mea. Altfel, sunt foarte multumit de cleanjob.
Rudolf Ami
Rudolf Ami2 ani în urmă
Cand am depistat ca am soareci in casa, am cautat o firma cu experienta in servicii deratizare. Am gasit firma cleanjob si echipa a fost peste asteptari. Inca de la inceput am vorbit cu un expert despre toate detaliile iar a doua zi baietii fost la mine. Au fost necesare 2 sedinte de tratament si cosmarul s-a incheiat. Seriozitate si profesionalism. Recomand pentru servicii deratizare Bucuresti!
Vicento santos
Vicento santos2 ani în urmă
Felicitari pentru organizare! Am rechemat echipa de la firma DDD cleanjob Bucuresti deoarece mi-au reaparut gandacii si baietii au fost foarte prompti. Administratorul de bloc a decis sa faca dezinsectie ca la carte cu ei si suntem toti vecinii multumiti.
Locații recomandate