/Timis/Servicii de curatenie

Clinica de Covoare

Strada Constantin Cel Mare 2, Timișoara 300254, România

Clinica de Covoare
Servicii de curatenie
4.1
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q69M+Q7 Timișoara, România
+40 733 928 546
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Clinica de Covoare
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin Dan
Catalin Dan1 an în urmă
A trebuit să aspir covorul pe ambele părți ptr că a fost împachetat foarte prost undeva pe o suprafață foarte murdara.. Servicii foarte proaste și la livrare,la adresa comunicata.
Pavelino Pelea
Pavelino Pelea1 an în urmă
Ne-au adus acasa covoarele spalate , super!
Liliana Campeanu
Liliana Campeanu1 an în urmă
Sînt foarte mulțumită. Covoarele au fost curățate foarte bine ,la un pret rezonabil!
Victor Vlad
Victor Vlad1 an în urmă
Foarte neprofesional, nu au program stabil, bat drumuri aiurea si le gasesc taraba inchisa, sun si nu raspund la telefon, toate astea, ca sa imi recuperez un amarat de covor. Nu recomand, mai bine folositi Carpet Jet de pe Gh. Lazar. Mult mai seriosi.
Pulcinella Office
Pulcinella Office4 ani în urmă
Am curatat tapiteria unei masini de distributie de pizza pentru ca intrase mirosul de mancare in ea. Impecabil!
Bia Sop
Bia Sop5 ani în urmă
A sunat mama pentru un covor.Au spus maine la prima ora (10) vom venii.A trecut de ora 10,a sunat mama sa intrebe daca mai vin,pe un ton au raspuns "Doamna am zis la ora 10,aaa e 10,pai da las ca venim azi". De venit nu au venit,a sunat mama la alta firma in 2 zile covorul ne-a fost gata.In ziua in care ne-a venit covorul curatat de la alta firma,suna ei si spun sa coboram ca a venit dupa covor sa-l ia:))))
Mihai Sarbu
Mihai Sarbu2 ani în urmă
RO: Am programat cu dansii ca luni, 31 Aug. sa-mi PREIA covoarele. Luni dimineata primesc un telefon "Buna, covoarele dvs. sunt gata. Puteti sa le ridicati." - asta cand eu nici nu le trimisesem. Le-am explicat ca au facut o confuzie, reconfirmand ridicarea pentru dupamasa (in intervalul 13-18). La ora 16:30 sun din nou si-mi confirma ca vine colegul sa preia comanda. Pana astazi, joi, 3 Sep. nu a venit nimeni si nici nu am primit vreun apel.

EN: I've scheduled a PICK-UP with them for Monday, Aug. 31st. Monday morning, I receive a call from them, saying "Hi, your carpets are ready. You can pick them up." - all this while nobody came to pick them up in the first place. I've explained that they made a confusion and reconfirmed the pickup for later that afternoon (between 13 & 18 hrs.). At 16:30 I called them again and even this time they confirm that one of their colleagues will pick my order. Until today, Thursday, Sep. 3rd nobody came and neither have I been called.
George Berlovan
George Berlovan2 ani în urmă
Am trimis la ei pentru prima oara la curatat covoare. Primul covor despachetat nu este deloc curatat (poate doar clatit ) si este plin cu par de caine. Noi nu avem animale. A fost prima si ultima comanda. Ma mir ca au clienti fideli
Locații recomandate