/Prahova/Servicii de curatenie

GreenStar Services SRL

Strada Gheorghe Grigore Cantacuzino 47, Ploiești 100011, România

GreenStar Services SRL
Servicii de curatenie
4.8
24 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2Q8+PF Ploiești, România
+40 723 592 964
greenstar-services.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Iulian Rosala
Iulian Rosala4 ani în urmă
GreenStar Services ofera servicii de inalta calitate cat si solutii de curatenie la domiciliu, case, vile, apartamente. Se vede ca sunt o echipa unita, cu oameni placuti. Am solicitat renovarea unui apartament si, desi era un "caz" mai dificil, au facut fata cu brio si pretul a fost echilibrat in raport cu munca prestata. Recomand.
Mihaela Elena Duta
Mihaela Elena Duta4 ani în urmă
Super echipa, rapiditate , eficenta, organizare si detin materiale profesionale. GREENSTAR SERVICES are un personal calificat,experienta si sugestii bine punctate. Recomand aceasta echipa , multumesc ca exista o astfel de echipa de exceptie.Cu siguranță le voi mai solicita serviciile.
Alina Tudor
Alina Tudor4 ani în urmă
La recomandarea unor prieteni, am ajuns la Greenstar,după achiziționarea unei case în Ploiești. Pot spune ca am făcut o alegere buna, fiind cu adevărat profesioniști, meticulosi. Țin sa menționez ca m-au scutit de foarte multe bătăi de cap ca m-au ajutat nu numai cu, curățenia, ci și cu renovarea casei, într-un timp foarte scurt și la un preț ok. Prin urmare, ii recomand pentru ca....merită!
Mihaela Lupu Dutu
Mihaela Lupu Dutu4 ani în urmă
La mulți ani echipei GREENSTAR SERVICES! Sunteti un exemplu de reusita si perseverenta in business-ul local. Ați muncit mult pentru a ajunge aici, dar ați făcut-o cu pasiune și dăruire, iar aceste ingrediente v-au ajutat sa treceti cu bine de provocări și continuati sa veniți in sprijinul clienților și colaboratorilor cu același profesionalism. La mulți ani plini de reușite!
Elena Poenaru
Elena Poenaru2 ani în urmă
Dacă doriți să eliminați orice miros din casa/biroul dvs, de animal, fum, mucegai etc, va recomand generatorul de ozon GreenStar Services. Echipa a venit echipata corespunzator si folosind cel mai performant generator din Europa,avizat EuOTA,(am studiat si asa este), au eliminat toate mirosurile din incapere.

Este de asemenea un sterilizator și dezodorizant.

În consecință, puteți obține un beneficiu in rezolvarea mai multor probleme care vă afectează spațiul de locuit și de lucru.

In contextul COVID-19, am studiat importanta si beneficiile ozonizarii.
Si doresc sa recomand aceasta echipa, deoarece aparatura si metoda lor de actionare m-au impresionat.
Iuliana Dumitru
Iuliana Dumitru2 ani în urmă
Am incercat serviciile de ozonizare GreenStar Services. A fost sceptic, dar chiar funcționează. Merită fiecare bănuț! Chestia asta chiar funcționează. Fiul meu și cu mine suntem alergici la o grămadă de mirosuri. Am încercat mai multe purificatoare de aer, substanțe chimice de eliminare a mirosurilor și spray-uri (încercând să economisesc ceva bani) și nimic nu a funcționat cu adevărat.
Serviciul de ozonizare este uimitor.
Toate mirosurile casei noastre au dispărut. Merită banii. Recomandat cu tarie.. In plus este si sterizilator. Inca un beneficiu. Am introdus acest serviciu si la birou. Recomand ozonizarea. Recomand GreenStar Services!
Gaucan Ioan
Gaucan Ioan2 ani în urmă
Desi colaborarea a inceput foarte bine cu aceasta firma, si vreau sa spun ca oferea servicii de calitate, in ultimele 2 luni probabil datorita angajarii unor noi oameni de slaba calitate , si serviciile au inceput sa lase de dorit. Prima data cind am semnalat ca nu a venit nimeni sa faca curat ( desi facturasera serviciul), au remediat problema, la urmatoarele reclamatii ( nu venea nimeni sa faca curat, sau doar dadeau cu un sparay sa miroasa pe scara) reprezentanta sau patroana a devenit usor agresiva , si m-a anuntat ca nu mai vrea sa trimita pe nimeni. Astfel ca am incheiat colaborarea. E un exemplu tipic de firma care datorita angajatilor isi pierde clientii.
Nu as fi vrut sa continui cu aceasta postare, dar din pacate patroana firmei a ales sa minta intr-un mod care o descalifica. In primul rind nu este adevarat ca nu au fost platite serviciile firmei. Am refuzat sa platesc doar ultima saptamina atunci cind nu a venit nimeni sa faca serviciul contractual. Am fost amenintat de aceiasi doamna cu judecata si poprire de conturi. Repet angajatii firmei in ultima luna dadeau rasol de mai mare dragul. Asa cum doamna spune ca aduce dovezi si asociatia poate aduce dovezi ( video) si martori cu privire la calitatea serviciilor. Inchei cu speranta ca nu o sa mai aud vreodata de aceasta firma . Si chiar daca ma repet revin cu afirmatia ca totul a inceput bine , dar serviiile au lasat mult de dorit o data cu trecerea vremii.
Madalina Banu
Madalina Banu2 ani în urmă
GreenStar Services chiar oferta servicii de curatenie impecabile , echipa foloseste solutii profesionale , echipamente performante care faciliteaza timpul de curatenie si au fost foarte atenti la detalii.
Multumesc pentru promptitudine si profesionalism !
Echipa este foarte bine pregatita , sunt amabili si eficienti ! Cu siguranta voi folosi serviciile lor pe viitor si ii recomand cu incredere !
Locații recomandate