/Prahova/Servicii de curatenie

ROSAL GRUP S.A. - Prahova

Strada Stadionului 26, Ploiești, România

ROSAL GRUP S.A. - Prahova
Servicii de curatenie
1.6
151 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2RP+57 Ploiești, România
+40 244 456 625
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–12
Marți: 8–12
Mirecuri: 8–12
Joi: 8–12
Vineri: 8–12
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Hildesim
Hildesim2 ani în urmă
Mi-au spart pubela, pubela cumparata de mine, nu asigurata de ei, asa cum scrie in contract. Desi am facut reclamatie, nu s-a rezolvat nimic. Efectiv isi bat joc de noi.
Ionela Micu
Ionela Micu2 ani în urmă
Ni s-a făcut un contract la o casă unde nu locuiește nimeni și au mai pus și 2 persoane.Dupa 2 ani am primit prima factură, de 419 RON.
Este un abuz ținând cont că nu am fost anunțați și ei nu au avut nici un gunoi de ridicat de la locație, iar în aprilie 2020 a fost adus un container mic.
La casierie numai dacă ai noroc găsești functionara.
Nimeni nu răspunde la telefon pr.a rezilia contractul.
Andi Moraru
Andi Moraru2 ani în urmă
Recunosc ca am lasat un review de o stea initial pentru ca nu am stiut care e situatia dentre Primaria Ploiesti si firma. Acum realizez ca e o problema economica, politica si culturala. Bravo, ramaneti pe pozitie, doar asa schimbam mentalitatea gunoaielor din politica!!!
Ana Chivu
Ana Chivu2 ani în urmă
Trimiteți facturi care nu sunt conforme cu realitatea( in loc de o persoană, treceti două), pentru lămuriri, la telefonul afișat pe factură nu răspunde nimeni. Ați auzit de respect? Ați uitat că trăiți de pe urma noastră, a plătitorilor de facturi?
Flory Vasile
Flory Vasile2 ani în urmă
Aleea Laurilor: de mai bine de o luna, containerele de gunoi menajer nu au mai fost golite. Mașina trece zilnic pentru preluarea gunoiaelor, dar golește strict tomberoanele. Inadmisibil.
Adrian Vintila
Adrian Vintila2 ani în urmă
Bătaie de joc și lipsă de profesionalism. Au venit azi, în Ploiești vest, și au trecut pe lângă muntele de gunoi fluierând. Nici nu au oprit. Și asta după ce 5 zile consecutive nu s-au sinchisit să apară. Mizerie de firma și de servicii. Bine că plătim taxa de gunoi degeaba...să murim intoxicați de miros și să ne îmbolnăvim.
Emi Emilia
Emi Emilia2 ani în urmă
Depășiți de problema gunoaielor. La fiecare colț de stradă tronează un maldăr de gunoi, unul mai înalt ca altul, pe lângă unele nu poți trece de izul "îmbietor", altele un pic mai potolite. Un management prost, colaborare cu politia locala și primăria zero. Colaborați fraților și dați amenzi, faceți curățenie cu adevărat ca ne mănâncă toate lighioanele!!!
Daniel Mesca
Daniel Mesca2 ani în urmă
Str. Aleea Ciucului nr. 4...bl. 167-169...azi 15 septembrie 2020 ora 7.02.....in conditiile.in care a fost " ridicat" gunoiul cu cateva ore inainte.
GATA....promitem sa nu mai achitam contravaloarea serviciilor de salubritate incluse in factura de intretinere precum si impozitul local.....nu se poate ca noi sa fim la nesfarsit fraieri iar voi cu salarii f.mari sa nu faceti nimic ( primarie. Rosal. Politia locala).
Locații recomandate