/Ilfov/Servicii de curatenie

Clean One Group Srl

Clean One Group Srl
Servicii de curatenie
1
6 recenzii
6 comentarii
+40 731 570 583
easy-clean.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–19
Duminică: 9–19
Scrie o recenzie
Vali V
Vali V2 ani în urmă
Nu recomand! Pe site mentioneaza niste preturi pe care planuiesc sa le dubleze la fata locului, ca mai apoi sa nu curete nimic.
Ioana Ioana
Ioana Ioana4 ani în urmă
Nu recomand. Niciodata si pentru nimic. Preturile de pe site sunt cu adevarat "informative", telefonic te intelegi la un pret, iar cand ajung la locatie ti se cere dublu. Managerul firmei nu e de gasit, ii impinge in fata pe angajati, sa "'negociezi" cu ei. Nu rezulta de nicaieri ce inseamna "curatenie generala" sau "curatenie de intretinere"...asa incat nu-ti ramane decat sa "negociezi" - a se citi "sa te certi" - cu angajatii trimisi la locatie, pe tema ce au de facut, adica ce sa curete...pe banii tai. Pentru care nu vezi nici factura, nici chitanta.
Vlad Cernat
Vlad Cernat4 ani în urmă
Ioana Grigore
Ioana Grigore2 ani în urmă
Din fericire as spune nu am folosit serviciile firmei pentru ca au venit sa evalueze lucrarea, după ce mi s-a dat o estimare de preț care conținea și spalarea unui covor, lucru pe care eu comunicat ca nu îl doresc, astfel ca mi se părea normal sa imi fie scăzut tariful. La venire mi s-a menținut tariful inițial, desi apartamentul era gol parțial, deci unele servicii precum aspirat covoare și alte operațiuni nu se prestau. Domnul care a venit a avut o atitudine total neprofesionist, de asemenea și doamna care îl însoțea. Nu recomand nici măcar sa luați în calcul sa apelați la serviciile aceste firme. Toate review - urile anterioare reflecta exact atitudinea și felul în care acești oameni aleg sa își trateze clienții.
Tudor Alexandru
Tudor Alexandru2 ani în urmă
In momentul in care ajung la locatie gasesc diverse motive pentru a cere mai multi bani. Apelati cu incredere doar daca vreti sa fiti jecmaniti si incurcati
Sorina Florentina Olteanu
Sorina Florentina Olteanu2 ani în urmă
Păcat ca nu am văzut recenziile înainte, și exact cum spun cu totii, la fata locului cer mai mulți bani, și nu se merita.
Locații recomandate