/Iasi/Servicii de curatenie

Clean o'Clock - Firma De Curatenie

Strada Zimbrului 13, Iași 700047, România

Clean o'Clock - Firma De Curatenie
Servicii de curatenie
5
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H4V+49 Iași, România
+40 741 633 933
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: Închis
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Carmen Vasiliu
Carmen Vasiliu4 ani în urmă
Mi-am facut putin timp sa scriu despre voi, echipa Clean o'Clock.
Anul acesta, inainte de sarbatori am fost foarte ocupata asa ca am ales sa apelez la o firma specializata pentru toata curatenie din casa. Tin sa precizez de la bun inceput ca este prima data cand fac acest lucru. La inceput am fost putin reticienta in privinta asta, insa finalul a fost unul cu totul surprinzator. Am ales firma aceasta dupa recomandarile fostilor clienti si pot spune ca am facut alegerea corecta. Chiar daca echipa a fost formata din 3 baieti si o fata, au facut treaba de minune. Aparatura folosita a dat randament si am vazut ca au experienta in domeniu. Au finalizat casa de aprox. 150 mp intr-o zi si au lasat in urma o curatenie impecabila. Cu siguranta la curatenie de Paste voi apela la aceasta firma. A fost o adevarata relaxare sa gasesc casa curata si totul sa straluceasca....era pregatita de sarbatoare.
In concluzie recomand cu toata increderea firma de curatenie Clean o'Clock.
Va multumesc inca odata pentru modul in care va faceti treaba! Bravo!
Emanuela Pastrascu
Emanuela Pastrascu4 ani în urmă
Firma de curatenie Clean o'Clock mi-a depasit toate asteptarile. Am avut nevoie sa curat canapeau din living si o saltea de la patul din dormitor. Pot spune ca au fost curatate impecabil. Acum sunt ca noi. Nu mai este nevoie sa cumpar o canapea noua deoarece au iesit toate petele. Acum arata ca una noua. Au un aparat special care scoate orice pata si curata totul.
Dupa ce am vazut ca au aparatura profesionale, i-am rugat sa faca programare pentru o curatenie generala. Si aici totul a fost foarte bine. Au venit echipati cu multa aparatura profesionala si personalul era bine instruit.
Apreciez profesionalismul: oferte personalizate, calitatea serviciilor oferite si modul ingrijit cum lucreaza.
In concluzie...o firma cu o echipa tanara pe care o recomand cu toata increderea. Bravo!
Ioana Barbu
Ioana Barbu4 ani în urmă
Am ținut foarte mult sa scriu câteva cuvinte despre experienta mea cu aceasta firma. În ultima vreme ma lupt foarte greu cu timpul. Sunt o persoana foarte pretențioasă și de curățenia în casa ma ocup personal. Mi-am dat seama ca petrec mult timp în efectuarea curățeniei și îmi rămâne puțin timp pentru familie. Mi-am spus ca trebuie sa fac ceva în aceasta privința, asa ca am ales sa apelez la o firma specializata de curățenie. Am cautat mult (review-uri, informații, etc,). Dupa aceasta cautare am ales sa apelez la Clean o'Clock. Trebuie sa precizez ca echipa este dotata cu aparatura profesionala (unele nu le-am văzut în viata mea :) ). Au terminat curățenie mult mai repede decât credeam. Rezultatul a fost mult peste așteptările mele, începând de la mocheta din dormitoare pana la gresia și faianța din baie.
După ce am văzut rezultatul mi-am spus ca trebuie sa fac un abonament. Asa ca săptămânal vine echipa și face curățenia necesara.
Acum am mai mult timp pentru familie.
Mulțumesc firmei de curățenie Clean o'Clock! Sunteți adevărați profesioniști! Bravo!
Rotaru Alin
Rotaru Alin4 ani în urmă
Am fost foarte multumit de serviciile oferite de firma Clean o'Clock. Au o echipa de oameni bine pregătiți și ofera servicii de calitate. Au venit la ora stabilita și au terminat lucrarea în timp util. Au lucrat cu responsabilitate. În urma lor a ramas o casa super curata.
Trebuie sa spun ceva și de preturi. Au făcut oferta personalizata. Acesta a fost un avantaj.
În concluzie, recomand cu toată încrederea aceasta firma de curățenie.
Samson Gheorghe
Samson Gheorghe4 ani în urmă
O echipa de curatenie foarte bine pregatita. Au materiale si utilaje profesionale. Au facut fata la cei peste 600 mp de birouri. Oferta de pret a fost foarte buna!
Lucreaza rapid, ingrijit si profesionist.
Recomand cu incredere aceasta firma. Merita!
Alina Munteanu
Alina Munteanu4 ani în urmă
O experienta foarte frumoasa cu acesta firma. Recomand cu toată încrederea. Au finalizat în timp record și au lăsat în urma o curățenie impecabila. Mulțumesc echipei Clean o'Clock. O echipa profesionista în arta curățeniei.
Andrei Neagu
Andrei Neagu4 ani în urmă
Servicii curatenie raport calitate preț foarte bun. Echipa tânără de oameni serioși și harnici. Lucrul foarte bine făcut și la timp. Recomand!
Emanuel Popescu
Emanuel Popescu4 ani în urmă
Recomand!
Au preturi foarte bune!
Locații recomandate