/Ialomita/Servicii de curatenie

Curatare Canapele Bucuresti si Ilfov

Curatare Canapele Bucuresti si Ilfov
Servicii de curatenie
4.9
38 recenzii
8 comentarii
+40 737 590 634
atelierul-de-curatenie.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalina Geonete
Catalina Geonete2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de experienta cu Atelierul de Curățenie! Au fost foarte prompți, canapeaua arata impecabil, iar soluția folosita pentru curățare nu este toxica, fapt ce a contat foarte tare pentru ca am o pisicuța. Le mulțumesc mult!!!
Daniela muresanu
Daniela muresanu2 ani în urmă
Profesionism si atentie deosebita la detalii. Salteaua si canapeaua arata ca noi. Avem doi caini, cu bucuriile si nebunia aferenta. Cu siguranta vom ramane clienti permanenti. Mi-ar prinde bine sa poata lucra si la Cernavoda.
Raluca
Raluca2 ani în urmă
Foarte punctuali și atenți la detalii. Domnul care a venit a avut grijă de fiecare pată, oricât de mică, iar rezultatele sunt peste așteptări.
Ionut Ardelean
Ionut Ardelean2 ani în urmă
Oameni foarte OK, a venit chiar mai repede un pic decat stabilit, 1.5 ore mai tarziu, canapelele erau la uscat, topperele afara in balcon. A doua zi dimineata totul uscat si aratand poate mai bine ca in prima zi. Recomand cu incredere! N-o sa va vina sa credeti cat reuseste aparatu' albastru sa scoata din ele.
Ciprian Constantinescu
Ciprian Constantinescu2 ani în urmă
Servicii profesioniste de curatare, totul iese impecabil, iar atitudinea fata de client este calda si ireprosabila. Solutiile utilizate nu sunt toxice, nu emana miros neplacut, ceea ce este ideal pentru locuintele cu copii 🙂 Multumim si va mai asteptam! Ioana (Popesti Leordeni)
JosefaNescu
JosefaNescu2 ani în urmă
Seriozitate in respectarea termenelor, comunicare buna, preturi mai bune, atitudine profesionala pe teren. Recomand!
Gabi boldi
Gabi boldi2 ani în urmă
Excelent! Profesionisti si receptivi. M-au ajutat intr-o sambata dupa-amiaza, dupa ce unul din copii avusese un… ‘accident’ pe canapea. Impecabil! Recomand 👍
Sorin Neagu
Sorin Neagu2 ani în urmă
Am apelat si eu la aceasta firma pentru curatarea unui coltar si al unui fotoliu . Sunt multumit de cum au iesit ( m-am ingrozit cand am vazut apa rezultata dupa curatare ) , d-nul Stefan si-a facut treaba in mod profesionist !
Locații recomandate