/Galati/Servicii de curatenie

Go Go Cleaning

Str. Brăilei nr. 197 Bloc A1 Parter CP 800402, Galați 800402, România

Go Go Cleaning
Servicii de curatenie
4.3
19 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C275+XP Galați, România
+40 236 319 600
gogocleaning.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Adelin Oncioiu
Adelin Oncioiu2 ani în urmă
Nota 10 pentru serviciul prestat si pentru atitudinea personalului. Am adus la dvs la curatatorie o geaca si un palton care erau patate si le-am primit impecabile. Recomand.
Andreea Chirnoaga
Andreea Chirnoaga2 ani în urmă
Nu știu cum curata sau cum calcă pentru ca nu am ajuns pana în punctul acela. Am fost întimpinata de o doamna deranjata ca am ajuns la curățătorie ei. Doamna care ma da pe mine la o parte pe motiv ca afara aștepta cineva comanda. Eu venisem sa beau cafeaua nu eram cu treaba. Iar curățarea unei cămăși dureaza o săptămână sau mai mult. Calitatea nu o contest nu o laud nu o critic. Profesionalismul cu care am fost întimpinat în aceasta după amiaza nu ma lasă să mă exprim mai departe.
Flory sweet
Flory sweet2 ani în urmă
Super profesioniști . Rochița mea de mireasa după 5 ani au scos- o impecabilă. Rochie de ocazie din mătase naturala mi au curățat-o fără cusur. Pete de ceara absolut tot ce am dus am preluat impecabil. Profesionalisti și Oameni deosebiți.
Ionica Costea
Ionica Costea2 ani în urmă
Cea mai bună și serioasă firmă de cură țătorie.Am dus o pereche de salopete foarte pătate de ulei și le-am luat aproape noi.Angajații sunt foarte receptivi cu clienții.Recomand firma Go Go Cleaning,tuturor!Veșmintele nașului meu le-am dus pline de ceară și când le-am luat au fost impecabile!Am fost foarte mulțumită de munca depusă!
THEODOR SORIN VASILE
THEODOR SORIN VASILE2 ani în urmă
Profesioniști.Preturi bune.
Monica iosipescu
Monica iosipescu4 ani în urmă
Am fost la curățătoria dvs de 2 ori și de fiecare data am fost întâmpinată cu o atitutidine urâta: nu se răspunde la buna ziua și orice întrebare pusă pare sa deranjeze nespus, răspunsurile fiind evident un pufăit nervos. Trebuie sa învățați sa va respectați clienții și sa va schimbați puțin atitudinea fata de ei pentru ca doar asa puteți spune pe site ca oferiți servicii de înaltă calitate.
Catalin copacescu
Catalin copacescu4 ani în urmă
Este o fata acolo bruneta..care te intampina cu o scarba...nu mai vb de ''buna ziua' nu are cum sa ti raspunda..nu recomand..a fost ultima data cand am mai fost acolo..
Ion Lucian Sava
Ion Lucian Sava2 ani în urmă
Spălare rapida și foarte ok.
Locații recomandate