/Cluj/Servicii de curatenie

Top Clean

Bulevardul 1 Decembrie 1918 142, Cluj-Napoca 400000, România

Top Clean
Servicii de curatenie
1.6
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QG5Q+CH Cluj-Napoca, România
+40 264 485 537
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: 10–18
Duminică: 10–18
Scrie o recenzie
Florin Robu
Florin Robu2 ani în urmă
De departe cele mai slabe servicii din oras. O echipa de betivani care au o carpa in mana....limbaj vulgar, arogante..insa astea merg mana in mana cu bautura.

NU RECOMAND!!!!
Babos Adrian
Babos Adrian4 ani în urmă
Eu stiam ca spăla bine ,acum ceva ani, doar ca e scumpa; am revenit azi si surpriza! 27 de lei exterior cu ceara. Cum nu imi place mie sa las cheile acolo am rămas.... .Deși erau 4 masini inauntru si una afara a durat ceva timp ,majoritatea mașinilor erau lasate acolo si toate le-au pornit băieții cu scartieli de roti si oprite din frână de mana. Imi spăla masina cum o spăla si uita de ceara... ,sare in masina fara sa se uite daca sunt sau nu imi dereglează scaunul fiind mai mic ca mine, cotroboie prin bord dupa cheie bănuiesc si apara pe butoane cu o viteză nebună asta pana sa ajung eu la masina fiind undeva la 5 -7 m .
Au dat într-un final cu ceara la derută asta dupa ce am insistat si demonstrat ca am plătit si asta. La final o sterge in bătaie de joc si fusereala de jos in sus cu aceasi cârpă peste tot de au lăsat urme de mainile pe masina dupa sters. Rotile si jentile sunt inexistente pt ei .!!!
Nu am sa mai trec niciodata pe acolo ,a fost o greșală ce o regret acum, si clar ca nu am cum sa o recomand!!!
Horatiu Ban
Horatiu Ban4 ani în urmă
Foarte scumpa.Mi-au luat 27 de lei pentru un exterior si nici nu au spălat bine masina si pe langa asta cand m-am urcat in masina prețurile de cauciuc nu erau spălate am fost nevoie sa ma duc sa mai astept sa le spele oglinzile si geamurile le-au lăsat murdare.Nu o recomand la nimeni
Zsolt - Levente Andacs
Zsolt - Levente Andacs5 ani în urmă
Așa arată mașina după o spălare interioară-exterioară cu 50 de lei.
Sergiu-Roberto Tatar
Sergiu-Roberto Tatar2 ani în urmă
Buna,

Intr-adevar masina a fost foarte murdara si prafuita deoarece a fost folosita pe santier, dar nu mi se pare normal sa isi bata joc de masina in halul acesta.

Asa arata unele suprafete (sunt si altele la care nu le-am facut poza) dupa un pachet interior-exterior (ei numesc acest pachet 'gold') de 65 lei.

In ansamblu, un serviciu de foarte proasta calitate. Personal neprofesional, vulgar si cu 0 interes in ceea ce priveste un serviciu de calitate.

Nu recomand.
Adrian Pop
Adrian Pop2 ani în urmă
Servici de cea mai joasa calitate, angajati care nu merita nici sa stai de vb cu ei, o gasca de nesimtiti!!! Rusine ca activeaza in asa locatie!
Harangus Adrian
Harangus Adrian2 ani în urmă
Daca doriți o mașină spălată pe jumătate la preț întreg apeati cu încredere
Ciprian Banabic
Ciprian Banabic2 ani în urmă
Nu recomand. Am platit interior exterior cu parfum si silicon și nici măcar cu o cârpă nu a dat pe bordul masinii
Locații recomandate