/Cluj/Servicii de curatenie

Spalatorie Auto Self Service Cluj Marasti Tiptopwash

Bulevardul 21 Decembrie 1989 140, Cluj-Napoca 400604, România

Spalatorie Auto Self Service Cluj Marasti Tiptopwash
Servicii de curatenie
4.4
338 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJG5+PC Cluj-Napoca, România
+40 749 381 559
tiptopwash.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Lucian sangiorzan
Lucian sangiorzan2 ani în urmă
Am spalat si eu masina azi in aceasta locatie...per amsablu a fost ok doar ca conform a ceea ce scrie pe situ-ul spalatoriei am cumparat un card nou si am incarcat cu 100 ron dar nu am primit promotia de 20% la incarcare cu 100 ron..am incarcat cu 100 ron si am primit credit 95 ron...deci teapa......daca stiam ca nu mai e valabila promotia incarcam cu 20 de ron...cat aveam nevoie pt o spalare normala...asa le-a platit in avans 100 ron pentru in serviciu pe care o sa il folosesc in timp....cu un total de 15 ron am spalat si aspirat masina acceptabil
Rares Viorel
Rares Viorel2 ani în urmă
Pacat ca nu se poate, dar as oferi mai multe stele!! Citeam răspunsul proprietarului legat de timp care a fost optimizat după mai multe runde de încercări , timpul e perfect dacă se poate chiar sa se si reducă, poți spala liniștit masina atata timp cât alimentezi cardul asa ca timpul nu e o problema , înțeleg, trăim vremuri când toate se scumpesc asa ca trebuie sa ținem pasul. În rest ca nu funcționează apa în zona de spălat lavete nu e chiar asa important și ca după ce ai spălat presurile în secunda doi se murdaresc la loc din pricina mizerie din zona aspiratoarelor nici atât!! Recomand cu încredere chiar am si lăsat cardul acolo sa îl folosească altcineva!!
Vlad Barna
Vlad Barna2 ani în urmă
Pozitiv: presiunea apei e buna, spuma e ok, plata cu card.
Negativ: apa e rece si nu are spuma preamestecata (solutiile moderne ofera apa de spalare calda cu spuma), nu exista perie cu spuma, programele sunt relativ scurte (daca insisti la praguri, contraaripi si jante abia reusesti sa faci jumatate de masina cu un ciclu). Iesirea e prin balti.
Tofan
Tofan2 ani în urmă
Dacă nu ai card nu poți spăla mașina. Dacă sunteți în trecere și vreți să vă spălați mașina fără să achiziționați ceva ce nu vă este de folos, căutați altă spălătorie.
Luminita tolan
Luminita tolan2 ani în urmă
Foarte mulțumită. Covoarele sunt întotdeauna bine spălate, uscate. Spuma activă folosită la spălatul mașinii este de calitate.
Error 11
Error 112 ani în urmă
Asa reusesti sa speli o masina de culoare inchisa, las pozele sa vorbeasca de la sine.
In plus, in zona aspiratoarelor era foarte murdar.
Edit: Foarte profi raspunsul dvs. insa nu era nici o defectiune, totul a functionat ok. Nu am nevoie de spalari gratuite, multumesc!
Musat Teodor
Musat Teodor2 ani în urmă
Recomand! O locatie super! Totul se face cu ajutorul unui card, nu stai sa te mai chinui cu fise. La fiecare program esti taxat doar cu 2.5 lei( nu trebuie sa scoti cardul). Spuma de calitate si toate celelalte produse sunt la fel.
PS: nu sunt din zona asa ca suma platita pe card(5 lei) a fost returnata dupa spalare.
Nerf Muppet
Nerf Muppet2 ani în urmă
Spuma si ceara de calitate, totusi o sa dau 4 stele pentru ca timpul este cam mic, ar trebui ales un timp anume pentru fiecare categorie. De exemplu o unitate de timp pentru datul cu ceara este prea lung,dar pentru spalare cu presiune,prea scurt.
Locații recomandate