/Cluj/Servicii de curatenie

Bloc Curat

Ap.14 Strada Dimitrie Paciurea, Cluj-Napoca 400479, România

Bloc Curat
Servicii de curatenie
3
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ33+8Q Cluj-Napoca, România
+40 740 230 884
bloc-curat.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Cosmin Vana
Cosmin Vana2 ani în urmă
N-ar trebui sa existati pe piata. Sorry, astea nu sunt servicii de curatenie, sunt servicii de dat cu mopul.
Edit: Desi in a doua poza se vede clar ca e facuta imediat dupa interventie, vad ca am primit raspuns legat de zilele in care se face curatenie, in raport cu ziua in care am postat. Stimate proprietar al Bloc Curat, pozele sunt facute dupa interventii, nu astazi. Am citit contractul, ei este exact cum spuneti, intr-o zi aspirati, in alta dati cu mopul. Altfel spus, nu oferiti servicii de curatenie, ci servicii de dat cu aspiratorul marti si cu mopul vineri. Oferta si strategia in sine sunt proiectate ca sa lase in urma un loc mizerabil. Nu va temeti, veti primi sesizari destule in curand.
Andrei-Ionut Popa
Andrei-Ionut Popa2 ani în urmă
In urma colaborarii cu aceasta firma, majoritatea locatarilor dintr-un bloc cu "doar" 200 de apartamente au ramas cu un gust amar. Curatenia se facea de mantuiala si spun asta deoarece apa folosita la etajul 9 pentru a se spala pe jos era folosita si la multe alte etaje inferioare, colturile scarilor erau neatinse si murdare dupa fiecare "curatenie", balustrada era plina de praf mai mereu si altele. S-a incercat sesizarea si aratarea problemelor, inclusiv in prezenta patronului prin lungi inspectii dupa sedintele de curatenie. Era curat si mirosea bine doar dupa aceste interventii din partea locatarilor, problemele reaparand dupa cateva saptamani. Nu stiu a cui e vina, dar trebui tratata lipsa angajatilor de motivatie.
Mihai Pop
Mihai Pop2 ani în urmă
Am incercat in mod reperat sa ii rugam sa fie atenti la modul in care fac curatenie in bloc. Pauze multe, mizerie dupa aproape fiecare curatenie. Apa schimbata ocazional. Apoi pe final am incercat in mod amiabil sa reziliem contractul, insa domnul manager a tinut cu dintii de contract ca pentru e conteaza banii mai mult decat calitatea servicior. Nu recomand o colaborare cu aceasta societate. Pentru doritori am si o multime de poze si solicitari.
Adi
Adi4 ani în urmă
Buna ziua.
Datorita faptului ca se face confuzie intre firmele care produc scari si cele care le curata cum este si firma dumneavoastra.
Poate daca v-ati rezuma doar la "bloc curat" sau/si "firma de curatenie", perspectiva din punctul de vedere al cautatorului pe google s-ar schimba radical.
O zi buna.
Fgl Security
Fgl Security5 ani în urmă
Recomand, din toata inima ! De fiecare data cand intru in sediul firmei nostre, te intampina un miros frumos de primavara. A proaspat si a curat. Servicii de curatenie de 5 stele ! Felicitari echipei Bloc Curat !
Apple Iphone
Apple Iphone5 ani în urmă
Recomand firma Bloc Curat ! Daca doriti o scara de bloc curata si un miros de prospetime sa te intampine de fiecare data cand esti in casa scarii, ei sunt solutia ! Faceti o treaba excelenta ! Felicitari Bloc Curat !
Ionel Pop
Ionel Pop5 ani în urmă
Foarte buni ! Profesionali ! Recomand !
Aurel Rusu (Relu)
Aurel Rusu (Relu)5 ani în urmă
Locații recomandate