/Bucuresti/Servicii de curatenie

Clean&Happy - Firmă de Curăţenie

Strada Echinocțiului 57, București 050206, România

Clean&Happy - Firmă de Curăţenie
Servicii de curatenie
3.5
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C34Q+84 București, România
+40 727 353 517
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Oo
Mihaela Oo5 ani în urmă
Am apelat la aceasta firma pentru curatenie dupa constructor. Asteptarile referitoare la un astfel de serviciu sunt sa scapi de orice fel de urma de lavabila, chit, silicon etc.; cu alte cuvinte sa ti se predea un apartament la cheie astfel incat sa poti locui in el fara probleme si sa scapi de grija smotrului si frecatului. Lucrurile nu au stat deloc asa, au venit 4 persoane (3 femei mai negricioase si un barbat care ar fi fost seful de echipa). Gresia, faianta, geamurile, usile au fost curatate de mantuiala, tocaria, plintele neatinse. Un motiv a fost acela ca nu s-au inventat solutiile care sa curete definitiv urmele de dupa constructor: “uitati, dau cu carpa si tot raman urme de lavabila”. Serios?! Nu la asta te asteptai cand vii sa cureti dupa constructor? Nu au nici un fel de ustensile/aparatura, vin doar cu un aspirator, niste carpe si ceva solutii chipurile aduse din Italia. Pretul pentru o curatenie dupa constructor este de 600 RON, te astepti ca daca tot dai acesti bani sa ai parte de un serviciu de curatenie profesionala.
La sfarsitul acestei “curatenii” au dat si cu o ceara pe parchet (bonus din partea echipei) care nu a facut altceva decat sa acopere acele urme de lavabila, sa miroasa “frumos”si sa para curat. Nu recomand nimanui! Am pierdut timp, nervi, bani degeaba!
Anamaria Ionescu
Anamaria Ionescu5 ani în urmă
Lipsa totala de respect si japca pe fata! Am fost buni doar cat timp am platit 500ron / zi de curatenie, desi pt un apart cu 2camere nu trebuia sa platim mai mult de 300-350ron, iar cand v-am spus ca vrem sa facem abonament, nu ne-ati mai raspuns la telefon!! Rusine!
Dan
Dan6 ani în urmă
Am platit uriasa suma de 450RON pentru curatenia a doua camere in Bucuresti.
- Parte din "echipa" de 3 persoane, a fost un copil de 15 ani. Nu cred ca e legal in primul rand.
- Au dat cu solutii pe oglinzi si geamuri apoi pe multe au uitat sa stearga.
- S-au urcat incaltati pe scaunele mele noi, murdarindu-le.
- Mi-au murdarit peretii cu zoaie de la mop.
- Nici nu s-au atins de baie.
- Am platit extra 50 RON pentru aragaz si cuptor murdar. Arata la fel dupa.

Pozele de mai jos sunt doar cateva exemple. Va las pe dvs sa judecati.
Bogdan Filip
Bogdan Filip6 ani în urmă
Am colaborat cu firma Clean and happy și am fost foarte mulțumit. Au o echipa foarte bună și dau dovada de bun simt și multa experiență. Au preturi foarte accesibile și programul îl stabilesc după nevoile noastre. Îi recomand cu toată încrederea. Mulțumesc Clean and happy pentru colaborarea noastră.
Curtea veche
Curtea veche6 ani în urmă
Am colaborat cu acesta firma si am fost foarte incantati.Cu siguranta vom colabora in continuare deoarece au preturi foarte avantajoase si o echipa foarte bine pregatita. O recomandam cu incredere atit persoanelor fizice cat si celor juridice.
I F
I F6 ani în urmă
O echipă de profesioniști. Servicii de calitate, prețuri accesibile pentru orice buzunar. Intervenție promptă. "Minorul din echipă are peste 25 de ani 😊.
Îi recomand cu încredere.
Daniela Stroe
Daniela Stroe6 ani în urmă
Am colaborat foarte bine cu oamenii de la aceasta firma. S-au pliat după programul meu și au fost foarte receptivi la cerințele mele. Am fost foarte mulțumită de prestația lor și îi recomand și altora .
Pahul Minime
Pahul Minime6 ani în urmă
AM FOST FOARTE MULTUMIT DE SERVICIILE DE CURATENIE ALE ACESTEI FIRME . RECOMAND COLABORAREA CU EI !
Locații recomandate