/Alba/Servicii de curatenie

GAMI CLEAN S.R.L.

Bulevardul Republicii 20, Alba Iulia 510199, România

GAMI CLEAN S.R.L.
Servicii de curatenie
3.9
42 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HJC+3X Alba Iulia, România
+40 258 818 532
gami-clean.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Paul Godeanu
Paul Godeanu2 ani în urmă
Super !!!
Vasile Luca
Vasile Luca2 ani în urmă
Sunt specialiști în scosul petelor de pe haine ,foarte rapizi,am curățat și spălat, călcat in 3-4 ore,foarte multumit de prestația acestei firme.
Claudia Arsu
Claudia Arsu4 ani în urmă
Foarte nemultumita!!! Am dus pilote la curatat si am ramas dezamagita profund! Asteptam sa simt miros placut de curat, dar ce sa vezi...mi-am umplut casa cu un miros ingrozitor de fum de tigara! Zici ca au fost puse sa absoarba fumul de tigara din incapere ca miroase de cum intri si mi s-a spus ca au fost curatate! Bataie de joc! Acesta este respectul fata de clienti! Drept urmare, am aruncat 180 de lei. NU RECOMAND!
Patricia Mh
Patricia Mh4 ani în urmă
Am dus o plapumă la spălat și am luat-o înapoi cum am dus-o , plus un fum de țigară îngrozit . Foarte scump pentru nimic . Bătaie de jos pe față . Să vă fie rușine . Vă doresc același tratament
Cryss Angel
Cryss Angel4 ani în urmă
Foarte multumita! Am dus cateva geci, paturi si asternuturi.Petele au iesit.Recomand!
Alex sapunaru
Alex sapunaru5 ani în urmă
Am dus 3 produse fiecare cu câte o pată. Cum le-am dus asa le-am si luat inapoi dar eu m-am intors mai usor in buzunar cu 80 lei . Explicatia lor foarte simpla ...Nu au iesit... eu tind sa cred ca le-au călcat. Asa ca in ambiția mea am mers acasa si le-am pus în Vanish Gold si ce sa vezi ca prin minune petele au dispărut. Cum este posibil?
Nicoleta Saplacan
Nicoleta Saplacan2 ani în urmă
După ce ca a stat covorul o săptămână la curățat l-am primit azi înapoi ud și tot cu pete și murdărie. Asa curățat ii făceam acasă cu Biocarpet. Dezamăgire totala!!!
Andreea Floriciu
Andreea Floriciu2 ani în urmă
Am dus recent un covor la spalat, pe lângă ca l am adus fix cum l am si dus, cu 2 pete mari, l au mai ținut si m ai mult de o săptămâna la ei. Nu recomand absolut deloc! Aaaa...si sa nu mai vorbim de preț .. cer bani ca si cand l ar fi spalat bine!
Locații recomandate