/Vaslui/Service auto

SC DinuMih-VulkServ SRL

Stefan cel Mare nr. 5D, Vaslui, România

SC DinuMih-VulkServ SRL
Service auto
4
174 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JPHR+22 Vaslui, România
+40 750 602 098
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–19
Marți: 7–19
Mirecuri: 7–19
Joi: 7–19
Vineri: 7–19
Sâmbătă: 7–19
Duminică: 7–15
Scrie o recenzie
Gherman Constantin Florin
Gherman Constantin Florin2 ani în urmă
Experienta foarte bună.
Profesioniști, atât în secțiunea vulcanizare, cât și la spălătorie.
Felicitări!
Marius-Valentin Vieru
Marius-Valentin Vieru2 ani în urmă
Foarte serioși și prompți!!
Vasile Ciobotaru
Vasile Ciobotaru2 ani în urmă
Foarte scump și servicii de proastă calitate. Efectiv nu știu să spele o mașină.
George Ungureanu
George Ungureanu4 ani în urmă
Am dat o stea pentru ca nu pot da zero! Ma gandeam ca a aparut o spalatorie peste nivelul celor din oras. Cladirea de la intrare, spatiul verde, terasa, suna promitator. In schimb, dupa primii metri deja iti schimbi parerea total. Boxele de spalare sunt mizerabile, amestecul intre vulcanizare si spalatorie iti da o senzatie foarte neplacuta de discomfort, locurile de parcare din stinga cum intri sunt ca un maidan, nu ai nici o idee cui sa te adresezi daca vii prima data, pana dai de persoana de la bar, sau cum s-o fi dorind sa se numeasca spatiul ala. Cand dai de ea iar regreti, incepi sa te simti vinovat ca ai adus masina la spalatorie si involuntar iti vine sa iti ceri scuze. Substantele folosite la spalare cred ca mai au ceva adaugat in ele, soda sau ceva coroziv, pentru ca ornamentele cromate mi-au ramas patate definitive si va trebui sa le schimb. Daca iti lasi masina acolo si spui ca revii mai tarziu, ai inclusiv sansa de a pleca altcineva cu ea. Doar te duci la bar, spui ca ceri cheia de la …. orice masina pe care o vezi gata si pleci cu ea. Mie mi-au dat alta cheie si mi-am dat seama la plecare.
Clar ca nu recomand. Mai bine mergeti la self-wash.
Adrian Popa
Adrian Popa4 ani în urmă
Recomand spălătoria. Băieții dau cam tare cu jetul ăla, le-am atras atenția să dea mai cu milă. Prețul exact același că la oricare altă spălătorie. Sunt zile în care e foarte aglomerat, dar când am fost eu am nimerit chiar bine.
Irina Sandu
Irina Sandu5 ani în urmă
Am venit de trei ori cu mașina la spălat. Am constatat că personalul se mișcă foarte încet.
Pe langa lipsa de substanțe pentru un spălat de calitate am plecat și cu mașina foarte murdară. Mă așteptam la mai multa eficiență și mai multă seriozitate!
Vladut Constantin Bucur
Vladut Constantin Bucur2 ani în urmă
Niste nesimtiti de angajati. Am cerut o rezerva cu distanta intre prezoane 5x112. Le-am zis sa o probeze au zis ca nu e prima roata pe care o vand. Am luat-o pe incredere si cand sa o pun pe masina cand am ramas in drum surpriza, roata nu se potrivea. Voi returna roata, eventual i-o voi da in cap sa si-o puna el pe masina daca i se potriveste. As fi dat 0 stele dar nu se poate.
Vladut Dumitru
Vladut Dumitru2 ani în urmă
Patronul trebuie sa mai lucreze cu tinerii pe care i a angajat la capitolul comportament si la modul de adresare fata de clienti.
Locații recomandate