/Vaslui/Service auto

Smart Service Bârlad — service auto multimarcă

DN24, Simila 737638, România

Smart Service Bârlad — service auto multimarcă
Service auto
4.5
131 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
7M9W+VG Simila, România
+40 726 728 124
smartservicebarlad.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sorin1 an în urmă
Le-am călcat pragul pt.un reglaj la directie( unghi cadere roti față) deoarece îmi apăruse o uzura neuniforma pe o anvelopa. Au "reglat " nimic deoarece uzura e la fel,masina trage drepta și acum pe drum drept. Nu recomand ( din pacate)!
Vasile iulian rogoz
Vasile iulian rogoz2 ani în urmă
Profesionali, corecți, rapizi, onești,un atelier modern, oferă garanții. Foarte mulțumit,am schimbat la iei chitul de ambreiaj!
MADALINA FORTU
MADALINA FORTU2 ani în urmă
Foarte mulțumită de întrega echipa de profesioniști !!!Nicăieri în Bârlad nu am găsit atâta corectitudine si seriozitate!!
Ionut Nutz Ionutz
Ionut Nutz Ionutz2 ani în urmă
Nu cred ca o sa mai vizitez prea curand acest service!Poate intre timp se mai aprovizioneaza cu niste scule dedicate masinilor....nu cu improvizatii(cheie reglabila,cleste papagal...etc).De mecanicul care mi-a schimbat piesele la masina putin stangaci!La ce se pricep mecanicii cat am stat acolo este la schimbul de filtre,ulei(alea le schimbi si tu acasa daca esti un pic indemanatic).Ce sa mai vb de cheie dinamometrica,strangere la cuplu....e de domeniul sf-ului....Si da am pretentii pt ca au niste preturi destul de piperate si te astepti la servicii de calitate ca doar nu iti repari masina la dorel la coltul blocului.Per total dezamagit maxim......DOMNULE ADMINISTRATOR AL ACESTUI SERVICE,NU MA INTERESEAZA RECENZIILE CARE LE AVETI,PLUS DE ASTA CUM PUTERI SA SPUNETI CA NU A NECESITAT REPARATIEI MASINII MELE CHEIE DINAMOMETRICA ....PREZOANELE ROTILOR CU CE SE STRANG CU PISTOLUL PNEUMATIC?NU DOMNULE!....PE LANGA ASTA INTRADEVAR AVETI CHEI ....DAR SUNT DEFECTE....ASA CA....DESPRE CE VORBIM?!OFERITI-LE SCULE ANGAJATILOR SA ISI POATA PRESTA MESERIA,MAI INVESTITI NU NUMAI SA CASTIGATI!
Ecaterina Guzganu
Ecaterina Guzganu2 ani în urmă
Seriozitate,amabilitate din partea tuturor celor care lucrează acolo. Preturi accesibile.O sa revin cu drag.Pentru serviciile de azi MULTUMESC.
Robert Moisa
Robert Moisa2 ani în urmă
Un service bun cu oameni de calitate. Personal amabil atât la recepție cât și mecanicii. RECOMAND.
Morarulavinia
Morarulavinia2 ani în urmă
Am făcut revizia instalație ei GPL, felicitări, deplin mulțumită ⭐⭐⭐⭐⭐⭐+, domnul Florin un meseriaș foarte asumat și priceput, însă... Nu pot spune același lucru despre domnul electrician dezinteresat total, am făcut programare în aceiași zi, a zis ca se va ocupa de ia după ce termina revizia la GPL, un simplu nu știu, nu ma pricep căutați pe altcineva era mai mult decât suficient, dansul a refuzat total sa se uite la ia, nu va pierdeți timpul așteptând la electician, timp pierdut!!!! Cine nu are chef de munca sa stea acasă și sa lase loc unuia care vrea sa muncească! 🤨🤨🤨
Gheorghe Dumitriu
Gheorghe Dumitriu2 ani în urmă
Personal amabil și cu experiență!
Mashaka Xan
Mashaka Xan2 ani în urmă
servicii prompte și de calitate.
recomand.
Locații recomandate