/Valcea/Service auto

99vehicles

Bulevardul Dem Radulescu 45, Râmnicu Vâlcea, România

99vehicles
Service auto
4.6
220 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
39M9+G2 Râmnicu Vâlcea, România
+40 722 354 191
99vehicles.ro
Raportare locație
Revendică această locație
Share
Google maps 99vehicles
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mishu Valy
Mishu Valy190 zile în urmă
Nota 10+ 99Vehicles !
Foarte multumit de amablitatea personalului si raspunsurile primite .
Cat despre produsele cumparate foarte ok , recomand cu incredere !
Paul-Claudiu Mocanu
Paul-Claudiu Mocanu220 zile în urmă
Super servicii, comanda a ajuns la mine in 24h, fara nici cea mai mica greșeală. Prețuri bune in comparație cu alți distribuitori de piese auto. Voi colabora si pe viitor cu ei
Moțoc Eduard
Moțoc Eduard220 zile în urmă
Comanda a fost plasată în 11.11.2021 la ora 14, iar a doua zi in data de 12.11.2021 la.ora 11:00 au ajuns produsele.
Am comandat filtre + ulei Ravenol VMP 5w30 pentru doua dintre autoturismele personale ! Comanda a fost perfect livrata, filtre fara probleme in timpul transportului datorita modului în care a fost pregătit coletul (nota 10) + cadou doua odorizante auto 99vehicles (deoarece au fost comandate doua revizii) și două biletele de revizie in forma de bidon de ulei Ravenol 🙏.
Totodată trebuie sa menționez preturile foarte ok, iar transportul a fost gratuit deoarece comanda a fost mai mare de 500 lei.
Cu siguranță vom colabora și în viitor !
Ardelean Denis
Ardelean Denis2 ani în urmă
Sunt foarte multumit! Am comandat luni si a ajuns marti inainte de masa in Oradea. Super prietenosi, iar pretul mi s-a parut chiar foarte rezonabil. Recomand cu toata increderea!
Cabinet Avocatura Simona Coman
Cabinet Avocatura Simona Coman2 ani în urmă
Nota 10 pentru tot, de la primul contact si pana la confirmarea primirii comenzii si a surprizelor (din partea casei) din cutiile cu cele comandate.
Comunicare foarte buna, ajutor suplimentar pentru a nu comanda ceva eronat (tipul de discuri de frana potrivit fara dubii la modelul meu de masina), discount, livrare prompta, mici cadouri-surpriza in cutii...
Am facut comparatie cu preturile acelorasi uleiuri, filtre si piese din oferta altor competitori si nu am gasit nici unul care sa fie mai bun decat cele primite aici.
Multumesc 99Vehicles!
Razvan Teodorescu
Razvan Teodorescu2 ani în urmă
Am comandat de Black Friday pachetul de solutii 99vehicles Diamond, discount 40% atunci, deci pot sa spun ca au fost la un pret bun. Am fost sunat a doua zi pentru confirmarea comenzii si dupa 3 zile le-am primit, ele plecand din Valcea si ajungand in Bucuresti (comanda vineri dupa masa, produsele primite marti dimineata).

Nu am apucat sa le folosesc, dar dpdv customer service, nu am nimic de reprosat. In pachet a fost si un odorizant de masina branduit. Nu folosesc, insa a fost un nice touch pentru clienti.

Nu au o gama de produse care mie sa imi foloseasca dpdv revizii si mecanica, insa dpdv intretinere, voi mai comanda pe cat posibil.
Costel Ripa
Costel Ripa2 ani în urmă
Super servicii! Livrare în mai puțin de 24 ore Vâlcea Constanța, deși nu depinde numai de ei! Foarte atenți la detalii(ambalaj corect și mici surprize în colet)! Ajutor pentru a nu comanda greșit! Prețul cel mai bun găsit de mine! Recomand cu toată plăcerea!
Serban Daniel
Serban Daniel2 ani în urmă
99 Vehicles sunt cei mai mai buni dupa parerea mea.
Cu ajutorul informatiilor de pe canalul de youtube si cu piesele de calitate pe care le ofera, am reusit sa am cel mai bun golf4 si ma mandresc cu asta.😁
Felicitari!🙏
Locații recomandate