/Valcea/Service auto

Joy Auto Care

Strada Gib Mihăescu 46a, Râmnicu Vâlcea, România

Joy Auto Care
Service auto
4.9
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
492G+6Q Râmnicu Vâlcea, România
+40 742 216 932
joyautocare.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut Adrian Dutu
Ionut Adrian Dutu2 ani în urmă
O experienta extraordinara, baietii foarte tineri, prietenosi si profesionisti. Am dus masina acolo sa o pregatesc de iarna, s-au uitat la ea, mi-au facut un deviz cu tot ce trebuie schimbat sa fie perfect in care au specificat pretul pieselor si pretul manoperei, am dat drumul la treaba, cand au aparut alte probleme, m-au sunat, m-au instiintat si oferit cea mai buna solutie. Am platit cu cardul, factura emisa si drum bun, imi era frica de service-uri auto pentru ca ba nu ofereau factura, ba te faceau la piese dar la acest service ai parte de un tratament exceptional, am dus masina si la reprezentanta inainte si pot sa spun ca am jurat ca nu o sa ma mai duc acolo. Daca vreti sa va reparati masina profesionist si fara batai de cap si cu o echipa buna si comunicati aici e locul, multumesc tare mult Joy Auto Care
Marian draghici
Marian draghici2 ani în urmă
Super ok.Mecanici de treabă și meseriași pe deasupra. 💪💪
Marian o
Marian o4 ani în urmă
Profesionalism și seriozitate, se respecta programările, piese originale și garanția lucrării.
Florian Andrei
Florian Andrei5 ani în urmă
Profesionalism, amabilitate si preturi foarte bune...Marius un băiat de nota 10...Recomand
GeorgePreduca
GeorgePreduca2 ani în urmă
Am fost la ei cu primul meu BMW, un seria 1 F20 diesel din 2011, recent adus din Germania, pentru schimb distribuție, ulei și filtre.
Prețul un pic peste medie, dar i-am ales pentru că trec lucrarea în istoricul BMW și asta mă va ajuta la revânzarea mașinii. Fața de alții, pun piese la distribuție doar pe original, schimbă mai multe șuruburi și chestii mărunte, care fac diferența, atât la calitatea lucrării, dar și la cost. Oricum, distribuția, la acest tip de motor, nu este un aspect la care aș vrea să fac economie.
Am revenit la ei repede, pentru a schimba și un spălător de far.
Marius este de treabă, am comunicat bine cu el. Sunt mulțumit, îi recomand!
Claudiu Teleaba
Claudiu Teleaba2 ani în urmă
Experiența de care am avut parte în acest service, a fost una de profesionalism dar cel mai mult mi.a plăcut atmosfera băieților din service. Au reușit să mă scape de problema pe care o aveam la mașină cu stabilitatea, intr.un timp record pt mn după ce pățisem prin alte service.uri. Sincer nu cred că a durat mai mult de 1 ora și jumătate până au pus toate piesele pe mașina desi cred că a fost și mai putin de atât dar asta e mai puțin relevant . După o lună de zile de nervi si de umblat prin service.uri așa zise renumite prin Sibiu,de auzit doar povesti și ridicari din umeri. Întâmplarea a făcut și am dat de Marius și echipa lui la recomandările unei prietene,care au rezolvat problema in 2 ore cu tot cu,constatare .
Daca ar fi sa descriu echipa din acest service as zice, că este o echipă tânără dar cu foarte multa munca în spate,pt că știu ceea ce fac și o fac ft bn.
Eu personal,sunt foarte mulțumit de întreaga echipă a acestui service,iar de Marius am doar cuvinte de laude este un om de nota 10 .Cu toate că nu ne cunosteam și a fost prima mea experiență cu mașina in service.ul lor m.a făcut să mă simt că sunt tratat că și cum aș fi fost un client vechi,cu istoric la ei in service. Cu siguranță,o să mai apelez la ei iar după această experiență plăcută în acest service o să recomand tuturor prietenilor mei si nu numai,să apeleze la ei cu încredere . Această recenzie o las la câteva zile bune de când am fost in service deoarece am vrut sa testez mașina la maxim pe Valea Oltului până la Sibiu să fiu sigur că problema mea cu mașina chiar a dispărut și surprinzător pt mn chiar a dispărut pt că din celelalte service.uri o luam ziceau că e gata și pe Valea Oltului îmi fugea mașina de sub mn de ajungeam de cele mai multe ori în drift cu mașina fără că eu sa vreau . Cam atât de gravă era problema la mașina mea .
Felicitări managementului și echipei de acolo !
AndreiRolls
AndreiRolls2 ani în urmă
Promptitudine, seriozitate, onestitate, prețuri foarte competitive și avantajoase. Execuția lucrării punctuală, chiar peste așteptări! Recomand 👍
SkePsis YouTube
SkePsis YouTube2 ani în urmă
Personal calificat , prietenos , profesionist . Cand am avut intrebari legate de alte probleme ale masinii ,nu a existat nici cea mai mică ezitare. Totul a fost profesionist ! Cu siguranta o sa revin !
Multumesc !
Locații recomandate