/Timis/Service auto

Epiesa

Calea Torontalului 50, Timișoara 300254, România

Epiesa
Service auto
4.3
494 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q6C8+VX Timișoara, România
+40 31 130 0480
epiesa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mircea Oroviceanu
Mircea Oroviceanu2 ani în urmă
Bun , fain , au tot ce trebuie , cam scump dar ce sa faci.
Pupazan Adrian
Pupazan Adrian2 ani în urmă
Dupa 15min de asteptat, nu raspunde nimeni la telefon , marti la ora 14:40
Alin Abagiu
Alin Abagiu2 ani în urmă
Am reeditat comentariul si am crescut de la o stea la 3, deoarece problema a fost rezolvata intr-un final, dar a fost nevoie de doua drumuri la magazin, un mail la sediul central si un comentariu negativ pe Google, pentru un retur la un bidon (sigilat) de ulei de 1L, ramas la o comanda online mai mare. (Sincer , cred ca avut mai mult efect comentariul negativ)
Pe stoc, din pacate, nu au mare lucru si daca comanzi online, ar fi recomandat de pe piese-online.ro, unde au preturi mai mici sau cel putin sa comparati.
Returul, cel putin in cazul meu, poate dura si depinde de toanele si interpretarea personala a unui text din lege legat de comenzile online a persoanei cu care interactionati.

In plus inainte cel putin veneau comenzile de pe o zi pe alta, acum dureaza si >3 zile lucratoare, comenzi uzuale, gen ulei, filtre...pt masini comune. Oricum asta cu mai multe site-uri pt acelasi srl, cu politica de preturi si marketing diferit, e iar o chestie care nu o apreciez prea mult, dar fiecare face ce vrea cu firma lui . Cel putin comparati preturile intre site-uri i cu concurenta.

Nu ar strica nici o imbunatatire a cunostintelor despre lucrul cu clientii, si despre ceea ce se vinde, cum ar fi ceva cursuri, inclusiv la furnizori sau producatori.

In final am crescut la 3 stele deoarece si-au cerut scuze si au procesat returul, tardiv si experienta neplacuta ramane.
Vintila Lucian
Vintila Lucian2 ani în urmă
Că urmare a precizărilor d-voastre,revin acordând 5 stele colectivului și magazinului - foarte buni.Precizez că în ce privește verificarea încărcării acumulatorului firma de pe str.Closca nr.7 nu are un minim loc de postare a mașinii în vederea verificării, este o precizare nu un reproș adus activității d-voastră.Vă doresc multă sanatate
Boca iuliana
Boca iuliana2 ani în urmă
Personal exemplar ,felicitări!Recomand cu încredere pentru ajutorul de piese auto!
Bogdan Cristian
Bogdan Cristian2 ani în urmă
Personal foarte amabil. M-au ajutat mereu cu orice solicitare am avut legata de piese si compatibilitatea pieselor pentru masina mea.
Bogdan Butnariu
Bogdan Butnariu2 ani în urmă
Am comandat o baterie auto dimineata si pana la 12 era si montata. Pret calitate promptitudine, cu siguranta recomand
Rafael pitov
Rafael pitov2 ani în urmă
Recomand ,calitate preț foarte ok
Locații recomandate