/Timis/Service auto

KROMMAX

Calea Lugojului 107, Ghiroda 307200, România

KROMMAX
Service auto
4.5
204 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q8G5+VC Ghiroda, România
+40 371 454 400
vulcanizare-timisoara.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nee Nooim
Nee Nooim2 ani în urmă
👍 Își respecta programările. Momentan
Florin Oancea
Florin Oancea4 ani în urmă
De cinci ori am fost pana acum. De 3 ori cu servicii de clima, odata pt echilibrare si o data pt schimb ulei si filtru. De fiecare data am fost foarte multumit. Am inteles ca acum ofera si servicii mecanice. Din vasta mea experienta( din pacate) cu service urile din TM pot sa spun ca la ei am fost cel mai multumit. Multumesc Krommax.
Cipri 7329
Cipri 73294 ani în urmă
am fost cu 2 masini pentru repararea aerului conditionat.
Am facut programare. Echipa a fost punctuala (in limita bunului simt si cat se putea prevedea).
S-a facut evaluarea sistumului AC corect, daca exista probleme si s-a incarcat clima profesional, cu echipamente dedicate, nu butelii la colt de bloc.
voi mai reveni cand e nevoie
Florin Ovidiu Matei
Florin Ovidiu Matei5 ani în urmă
Am ajuns la Krommax datorita recenziilor bune, si pot spune ca sunt multumit 100%. Personal amabil, calificat, si interesat in munca pe care o fac. Printre singurele vulcanizari care folosesc cheia dinamometrica, si care au cunostiinte vizibile in ceea ce fac.

Nota 10 din partea mea si pentru management/conducere pentru interesul in a rezolva problema clientului. Oamenii nu se lasa pana nu iti rezolva problema.

Recomand cu cea mai mare incredere.

P.S. Chiar daca s-au mutat in afara orasului, logistica este mai buna, si oricum asta nu reflecta calitatea serviciilor.
Petri P
Petri P5 ani în urmă
Avand in vedere ca sa decalat cu vre'o 20 minute programarea(baieti sau dus la masa) am inteles ca sau chinuit cu o masina inaintea mea DAR:
1.Nu inteleg de ce nu i'si iau in calcul un timp ptr chestii de genu.
2.Nici un scuze nici un "Va rugam sa ne scuzati ".....
Baieti sunt foarte OK PROFI si rapizi!
Un
Cosmin Ovidiu Sarbu
Cosmin Ovidiu Sarbu6 ani în urmă
Initial pareau profesionisti insa pe parcursul rezolvarii problemei cu care m-am adresat lor, s-au dovedit a nu fi asa cum pareau. Argumentele mele asupra aceea ce am scris sunt urmatoarele: dupa rezolvarea problemei pe care am avut-o la clima masinii, s-a scris pe deviz ca trebuie sa ma intorc dupa o saptamana la o verificare a instalatiei de climatizare, fara programare, subliniez, ptr ca asa mi s-a spus ca nu dureaza mult insa ajungand acolo, am constatat ca pentru 5 minute maxim 10, am asteptat mai bine de 1 ora si 20 de minute in conditiile in care era o zi caniculara si eram impreuna cu copilul in varsta de 1,5 ani si cu sotia. Ca propunere: faceti programare pentru orice lucrare cat de mica si mai mult de atata ,respectati codul bunelor maniere in care spune ca gravidele si copii au prioritate in conditiile in care spuneti ca nu este nevoie de programare ptr ca nu dureaza mult.
Daniel Dan
Daniel Dan2 ani în urmă
Buna seara,
Am mers la ei pentru o verificare a climei si incarcare cu freon.Freon mai aveam in instalatie dar clima nu imi baga rece.
Mi sa zis ca nu am suficient freon si trebuie incarcata instalatia.A bagat o cantitate de freon si a pornit clima si tot nu functiona.
Dupa o verificare mi sa spus ca radiatorul este spart,compresorul nu functioneaza, panoul de sigurante de pe baterie nu este bun etc.
Dupa toate astea, mi sa zis sa nu platesc freonul si ca l recupereaza.
Dar am ramas fara freon si cu problemele spuse de ei, singura problema era panoul cu sigurante de pe baterie.O siguranta nu era buna si nu facea conexiune.
Problema am rezolvato singur.
Marian-Alexandru Țenea
Marian-Alexandru Țenea2 ani în urmă
Cred ca sunt cei mai buni din zona! Recomand cu incredere. Am verificat anul trecut clima si am fost anuntat ca trebuie schimbat si compresorul, nu am mai apucat sa il schimb, iar anul asta au vrut sa mai verifice inca o data (din partea lor) ca o sa schimbam ce trebuie. Pana la urma am schimbat compresorul si sa am garantie trebuia si uscatorul si mai bine am schimbat si radiatorul ce contine si uscatorul sa fie totul sigur! Super profesionisti, au si cel mai bun pret!
Locații recomandate