/Suceava/Service auto

TICTrans - Transport Colete, Persoane si Auto International

TICTrans - Transport Colete, Persoane si Auto International
Service auto
3.7
44 recenzii
8 comentarii
+40 749 808 484
tictrans.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–21
Marți: 7–21
Mirecuri: 7–21
Joi: 7–21
Vineri: 7–21
Sâmbătă: 7–21
Duminică: 7–21
Scrie o recenzie
Ana Petcu
Ana Petcu2 ani în urmă
Doua saptamani la rand am incercat sa trimit un pachet. Mi-au spus ca vin sambata sau duminica, deci am stat acasa tot week-endul pentru ca nu stiam cand vor sosi. Nu au venit pentru ca au uitat de mine. Urmatoarea saptamana, au spus ca vin tot sambata sau duminica si m-au sunat vineri la pranz cand, evident, nu era nimeni acasa. NU RECOMAND!!!!
Anamaria Vition
Anamaria Vition2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de serviciul de transport propriu-zis. Am apelat in multe rânduri și coletele au ajuns în stare impecabilă, chiar dacă în interior erau electrocasnice sau alte lucruri fragile. Comunicarea cu curierii, in schimb, este un capitol la care mai au de lucrat. Confirm că niciodată nu știi când vor prelua coletul (3 noaptea, 9 dimineața) și nici când îl vor livra (sâmbătă, duminică...)
Ana Niculescu
Ana Niculescu2 ani în urmă
Foarte neseriosi! Evitati firma aceasta, daca vreti sa va rezolvati treburile! Ar trebui inchisa de protectia consumatotului! Sunt niste mincinosi nenorociti!
Cristian Jalba
Cristian Jalba4 ani în urmă
O experienta total neplacuta!
Pe scurt, am vrut sa imi aduc masina din Romania in Luxembourg. Am sunat luni si o doamna (Geta) mi-a comunicat ca se poate si ca ma costa 400 EUR. Toate bune, confirm cursa a doua zi verbal cat si prin sms si mi se transmite ca voi fi contactat in ziua de joi pentru a stabili toate detaliile (evitand sa imi dea alte detalii pana atunci). Surpriza! In ziua de joi nu m-a sunat nimeni pana la ora 5PM. Sun la companie, Geta nu raspunde. Trimit mesaj. Mi se raspunde tot prin sms ca toate sunt in regula si mi s-a dat un numar de telefon pentru sofer. Sun soferul la 6PM, nu raspunde nimeni. Las mesaj dar degeaba. Scriu acest mesaj la ora 23:00 in aceeasi zi si nici pana acum nu m-a contactat nimeni. Niste neseriosi care promit ca te ajuta si te lasa in drum. Total dezamagit de serviciile lor.
Daniela Georgiana
Daniela Georgiana4 ani în urmă
Nu recomand. Am plasat un colet vineri din București către Belgia. Când am sunat am întrebat clar când ajunge coletul ( ma interesa sa ajunga cât mai repede). Doamna de call centre mi-a spus ca coletul va ajunge sâmbătă după amiaza, maxim sâmbăta seara. Am pus coletul iar sâmbăta am stat acasa sa îl aștept. A trecut ziua de sâmbătă iar pe seara am sunat curierul. Care îmi spune ca va ajunge defapt duminica. Dar nu știe când. Bun duminică din nou am stat acasă. Pe seara sun și nu răspunde nimeni. Ceva mai târziu încerc din nou. Îmi răspunde și îmi zice ca alt coleg este pe Belgia acum. Îmi da nr și sun. Curierul de pe Belgia sa îmi zica  tocmai la noapte nu știe pe la cât poate fi 1, 2sau 3 dimineața sa aștept ca ma suna ei cu 2 ore inainte Am așteptat toată noaptea nu am dormit. A trecut 2 3 dimineață și nimic. Chiar ma gândeam ca trebuie sa îmi iau adio de la pachet. Pe la 4 fără un pic suna curierul ca a ajuns.
Și surpriza pachetul meu arata deplorabil. Se scuza și imi zice ca la schimb. Dar geanta se vede clar ca a fost tras intenționat de ea pentru a vedea conținutul. Mai mult și pungile din bagaj erau desfăcute.
Chiar vreau sa aud firma dacă are ceva de spus despre asta am și poze cu pachetul dacă interesează pe cineva, deși ma îndoiesc.
Intrun final nu va recomand aceasta firma.
Cozmin Matei
Cozmin Matei2 ani în urmă
Am trimis colet catre Amsterdam si am fost foarte multumit de servicii.
Ania-alina Mocanu
Ania-alina Mocanu2 ani în urmă
Coletul a ajuns la timp si in stare perfecta.
Recomand!
Manuela Asavei
Manuela Asavei2 ani în urmă
Nu va recomand serviciile lor. Cea mai neserioasa firma.
Locații recomandate