/Suceava/Service auto

Automeister Service Auto

Capu Codrului, Nr. 773, 727416, România

Automeister Service Auto
Service auto
4.1
64 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GWWR+CF Păltinoasa, România
+40 728 998 748
danadigh.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihaela Marcu
Mihaela Marcu2 ani în urmă
Am fost cu masina acolo, mi-am pus freon, băiatul a fost ok, mi - a vorbit frumos!
Rudisteanu cristina
Rudisteanu cristina2 ani în urmă
Am făcut programare și sa purtat foarte frumos
Theo Popescu
Theo Popescu2 ani în urmă
Adevărați profesioniști. Am avut o problema cu o cutie de viteze, practic am rămas fără ulei în cutie. M-am oprit la ei, le-am explicat situația și m-au ajutat pe loc. Service dotat foarte bine, curat și oameni super pregătiți. Recomand cu căldură. Felicitări!
Mihaela Negru
Mihaela Negru2 ani în urmă
O echipă profesionistă. Promtitudine, oameni adevărați. Merită toată încrederea și cu siguranță prețul este cât se poate de decent. Recomand cu multă căldură.
Tata urs
Tata urs7 ani în urmă
Un service care ar trebui sa fie evitat. Nu rezolva problema pentru care mergi. Schimba si ei ce cred ca ar fi de vina doar ca sa faca niste bani.
Vorbesti cu un mecanic la constatare si cand e de reparat vine alt mecanic care nu are nici o idee despre ce e vorba.
Bogdan Cojoleanca
Bogdan Cojoleanca2 ani în urmă
ITP. Servire prompta și profesionistă!
Adrian Macovei
Adrian Macovei2 ani în urmă
Am apelat de doua ori la acest service auto in decurs de 1 an.

Prima data am fost programat la ora 8 dimineata. Cand am ajuns, lipsea mecanicul si o piesa ceva (desi programarea fusese facuta cu cateva zile in avans). Am asteptat pana la 10:30 cand a aparut mecanicul. In ceea ce priveste lucrarea, inca nu am avut probleme deci pot spune ca sunt multumit.

A doua oara, 6 luni mai tarziu, la inceputul lui ianuarie 2021, am apelat pentru schimbul de ulei si filtre. Tot la ora 8 programare. De data asta mecanicul era acolo, piesele erau acolo, insa mecanicul considera masina prea murdara pentru a se atinge de ea sa dea drumul la ulei si a incercat sa scoata uleiul cu o pompa direct de sus. Nu a reusit sa-l scoata pe tot, bineinteles, si apoi, la insistentele mele si dupa un schimb de replici foarte agresiv, s-a 'incumetat' sa ridice masina pe elevator si sa dea drumul la ulei. L-am mai rugat sa schimbe un bec de zi de pe fata, pe care urma sa-l cumpar din magazinul service-ului. Nu a vrut.

In orice caz, nu stiu ce fel de ulei a pus pentru ca 6 saptamani si 2000 km mai tarziu, intr-o dimineata de februarie, uleiul nu a mai plecat din baie catre componentele masinii si drept rezultat pompa de ulei, lantul de antrenare, patina, simeringul vibrochen si turbosuflanta si-au dat duhul dupa 2,7 km de condus. Toate aceste piese erau originale.

Am dus masina la un service profesionist de incredere din Bucuresti, unde mi s-a spus ca vascozitatea uleiului era mult prea ridicata pentru cat era acceptabil pentru motorul masinii mele si indiferent cat de scazuta ar fi fost temperatura, uleiul nu ar fi trebuit sa fie atat de dens. Uleiul arata de parca nu fusese schimbat de zeci de mii de km.

Costul reparatiei a fost extrem de ridicat.

In ultimii 10 ani am facut schimbul de ulei si filtre in acelasi service, cu o singura exceptie, inceputul lui ianuarie 2021, iar aceasta exceptie s-a dovedit a fi extrem de costisitoare pentru mine.

Din acest motiv nu recomand acest service.
Nicolae Ciprian costea
Nicolae Ciprian costea2 ani în urmă
Buna ziua,am cumparat baterie auto de la ei si a trebuit sa platesc si montatul,nu e corect.
Locații recomandate