/Suceava/Service auto

Service Motoare Nord Suceava

Strada Castelului, nr 1B, Salcea 727475, România

Service Motoare Nord Suceava
Service auto
4.5
191 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J9WJ+7F Salcea, România
+40 230 529 320
servicemotoaresuceava.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–17
Marți: 7–17
Mirecuri: 7–17
Joi: 7–17
Vineri: 7–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Stefan Apetri
Stefan Apetri2 ani în urmă
Un service cu personal bine pregatit si amabil...
Cu adevarat TOP pe judet.
Mihai Tucaliuc
Mihai Tucaliuc2 ani în urmă
Lucruri facute cu garantie, super. 👍
Bigg Fermier Micul fiat
Bigg Fermier Micul fiat4 ani în urmă
Am reparat recent un motor de tractor la ei si pot spune că a durat 3 săptămâni, motorul mi sa înmânat fără probă cu o baterie de filtru de motorină stricată, ca sa nu mai spun că au trecut in factură ca sau schimbat filtre de motorină si ulei dar defapt cu ce filtre lam dat cu acele filtre lam luat,si cu mențiunea că sa verificat pompa de injectie si când colo dozatorul de motorină blocat,mam chinuit jumatate de zii sal pornesc ,deci cu o altă ordine de cuvinte nu recomand foarte scump si treabă de mântuială
ABC 93
ABC 934 ani în urmă
Am reparat un motor de combina john deere platind 6000 lei fara a primi piesele schimbate pe motiv că "s-au furat" , fiind la final de campanie nu am mai lucrat mult după iar anul acesta după ce i-am schimbat toate consumabilele motorul s-a stricat din nou , cuzinetii pusi de ei s-au topit fiind cei mai ieftini si slabi . Fac o treaba buna sa te tina fix cat garanția plus ca am dus si radiatorul sa-l curețe si a început să piardă antigel nefiind lipit bine. P.s. un alt prieten din zona a pățit la fel la un motor de la o combina class.
Timotei Antonesei
Timotei Antonesei5 ani în urmă
Service rapid si responsabil.Schimb de roti f prompt si profesional, preturi acceptabile la anvelope. Personal competent si prietenos. Recomand cu caldura. Coada in zile aglomerate nu tine f mult in comparatie cu alte service-uri din zona.
Service Motoare Nord Suceava
Service Motoare Nord Suceava7 ani în urmă
Societatea Service Motoare Nord Salcea continua activitatea inceputa in 1969 de Centrul de reparatii motoare si agregate ale acestora. De-a lungul timpului fostul Centru de reparatii suporta modificari de actionariat, devenind societate comerciala pe actiuni in anul 1995 (Agromec SA), ulterior actiunile fiind achizitionate de dl. Maxim Mihai, actionar si administrator al SC SERVICE MOTOARE NORD.

Societatea are ca obiect de activitate reparatia motoarelor termice, reparatie utilaje agricole si de constructii, tractoare , autoturisme si autocamioane. Dotarea societatii a fost facuta pentru reparatii motoare , reconditionarea partilor componente ale acestora si activitatea de service auto.
Sorin Antoci
Sorin Antoci2 ani în urmă
Am dus un Aro 243 pentru servisarea pompei de Injectie si a injectoarelor. Am luat masina murdară de vaselina/ulei pe tot botul,pompa de injectie fără avans reglat,șaiba dintre pompă si distribuție montată greșit,am lăsat o dâră de motorină până acasă din cauza conductelor nestrânse corespunzător,per total sunt niște bandiți.Aveți grijă!!!!!! Dacă nu sunteți cunoscători în domeniu mai bine evitați !!!!!!! Din partea mea v-aș lua din stele,imi pare rău că nu merge pe site-ul vostru.
Marian Moraru
Marian Moraru2 ani în urmă
Recomand cu încredere am rectificat chiloasa tractor jd și făcut injectoare rapid și pret bun va recomand cu încredere
Locații recomandate