/Sibiu/Service auto

Auto Casa Cristian

DJ106E 4-34, Cristian 557085, România

Auto Casa Cristian
Service auto
3
37 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q2QJ+7F Cristian, România
+40 743 186 583
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–16
Marți: 9–16
Mirecuri: 9–16
Joi: 9–16
Vineri: 9–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Will I Am
Will I Am2 ani în urmă
Nu recomand!
Am dus masina pentru reparatie la motor (schimb arbore si volanta) reparatia a fost efectuata nu pot sa zic ca nu dar la final cand am fost la un test drive cu mecanicul ceva batea exagerat de tare pe spate. El sustinea ca e o planetara masina fiind cu tractiune spate (BMW 320D)nu prea avea cum sa fie asa ceva avand in vedere ca masina a stat acolo in service si nu a circulat iar planetarele pe spate nu sufera defectiuni atat de des precum la masinile cu tractiune fata. Bun zic aia e mecanic fiind stie el ce zice nu sunt eu in masura sa contest fara experienta insa bataia era groaznica si vibra toata masina...acum mare a fost surpriza cand am decis sa ridic masina pe elevator la alt mecanic (atat a mea cat si a lui) ce sa vezi dl. Dorel sau angajatii sai nu a pus suruburile la cardan repet masina cu tractiune spate a pus doar unul fara piulita fapt ce ar fi creat o tragedie (dupa spusele mecanicului nr.2 repet eu neavand experienta) daca s-ar fi rupt transmisia in timp ce era cineva pe locurile din spate...Cand am dat scutul masinii jos au cazut si suruburile lipsa care au fost uitate acolo pe scut.
Poate este un mecanic priceput dar foarte grabit insa nu pot sa acord mai mult de o stea avand in vedere greseala majora care putea sa rezulte in accident grav sau chiar pierdere de vieti omenesti. E ca si cum ai fi mers la vulcanizare si la final ti-ar fi pus suruburile la roata cu mana sau deloc cum a fost in cazul meu.
Pe langa asta masina a inceput sa lase pete de ulei in urma interventiei fapt care nu a fost remediat nici la o interventie ulterioara in asa zisa garantie oferita de acest service.
Din review-urile celorlalti utilizatori observ ca au existat multe probleme imi pare rau ca nu am citit inainte sa duc masina aceste recenzii insa am dus-o in baza recomandarii unei terte persoane.
Concluzia stati departe de acest service.
Sandu Cazan
Sandu Cazan2 ani în urmă
Meseriași buni promptitudine și experiență în domeniul mecanicii auto.
Iuliana Marchian
Iuliana Marchian4 ani în urmă
Aveam programare si cand am aj acolo mi s-a spus ca s-a decalat programul, fara sa-si ceara scuze de incurcatura, nimic, lipsa totala de respect. Nici macar nu a venit sa vb cu mine, am asteptat aproape jumate de ora in curte ca sa fiu trimisa in service sa ma bag eu client printre masini murdare. Cand i-am vazut nesimtirea, am plecat instant fara sa mai zic ceva. Acum ca vad toate review urile negative, ma felicit ca nu am ramas acolo. Nu asa se trateaza clientii dl Dorel, mai invata reguli de bun simt.
Bogdan Iulian
Bogdan Iulian4 ani în urmă
Nu recomand acest service,am ajuns sa schimb un motor de 2000€ pentru lejeritatea lor,din cauza unei probleme minore de câteva sute de lei acum trebuie sa schimb motorul ca nu mai am ce face cu el.Daca aveți drum prin Sibiu cel mai bine ar fii sa lăsați mașina la reprezentata in ciuda costurilor mai ridicate dar măcar aveți garanția pieselor si a manoperei de care intr-un service autorizat se Răspunde pentru Greșelile făcute.Un service foarte jalnic,cu un mecanic care e avar dupa bani si decât sa depisteze o problema mai bine schimba un motor.Adaugand pe langa toată treaba cu motorul distinșii nu stiu sa monteze niște amărâte de bucși la brațe,bucsile respective au fost montate invers si au ținut 2 luni(foarte mult la ce drumuri avem in Romanica).Va rog sa nu faceți aceeași greșeală ca si mine si sa treceti pragul acestui service daca nu doriți sa schimbați motoare sau cine știe..mașina cu totul.
Valy David
Valy David4 ani în urmă
EVITATI.!!!! PERICOL !!! DANGER !!!
Mecanicul ..patron ...se numeste DOREL..cel mai prost mecanic din univers...de asta si numele asa....este un service de curte de familie...SOTIA lui este contabila si face curat in curte ....cumnatul lui mecanic...si DOREL...dreaq pe pamint.....iti poate distruge o masina cu zimbetul pe buze......veniti cu ea pe roti pornita...si veti avea surpriza sa va bubuie motorul...sau sa va gaseasca o chichita...la care masina d-voastra sa moara pe strada X......de atunci puteti chema platforma....pt ca sinteti la minuta inghetata a lui DOREL...va va vorbi in nas...si va va baga cam fortat piese pt schimbat.......va veni cu scuze plauzibile.....noi nefiind mecanici.....insa nici el.....el este o petarda de vulcanizator.....care a luat decizie sa schimbe saracia din viata lui....

Am dus x6 proprietate personala la timplaria lui DOREL ...
masina impecabila.... un senzor defect.....de aici pina la paguba.5000€..motor spart ...etc..a durat 3luni.....plus nesimtirea din partea lui....ca si cum dupa problemele si minciunile lui....eu eram dator la el....si nu invers.....o cataracta de om....dupa 3 luni....masina baltea de ulei....plus ca dorel-ul nu a reprimit masina inapoi la garantia lucrarii...un magar ...si un lesinat dupa bani...
Bogdan Ursea
Bogdan Ursea4 ani în urmă
Nu duceti masina acolo
Mai bine căutați alt service !!!! NU RECOMAND
Zonal Auto
Zonal Auto4 ani în urmă
Recomand service profesionist pentru BMW cu rezolvarea de probleme rapid si ieftin
Raul Stefan
Raul Stefan4 ani în urmă
Nu este un servis bun niste panarame de oameni nu face treaba buna evitati
Locații recomandate