/Sibiu/Service auto

Auto Check Center

Strada Turismului 2, Sibiu 550020, România

Auto Check Center
Service auto
3.8
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4VR+CF Sibiu, România
+40 269 212 021
autocheckcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Catalin Bogdan Ghiță
Catalin Bogdan Ghiță4 ani în urmă
Manopera nu a fost scumpa -120 lei inlocuit placute frana fata si echilibrat roti fata - si mecanicii desi nu lucreaza foarte repede , sunt foarte meticulosi .
Sargan Laurentiu
Sargan Laurentiu6 ani în urmă
Am fost la ei si mi-am schimbat rulmenti, discuri, placute, senzori abs. Dupa ce am scos masina din service am constatat ca nu imi functioneaza ABS-ul si inainte sa duc masina la ei functiona. Am fost la un alt mecanic si a constatat ca rulmentul de pe fata stanga este pus invers. Ei au verificat de 2 ori acel rulment si nu si-au dat seama ca e pus gresit plus de asta spuneau ca nu e vina lor si ca problema e de la copmputerul de ABS.

NU RECOMAND ACEST SERVICE!!
AVBB Studio
AVBB Studio6 ani în urmă
Intretinem masinile la ei de mai bine de 10 ani. Sunt mereu prompti, eficienti si calitativi. Patronul este pasionat si cu multa experienta la masini de teren, lucru care ne-a fost de folos cand a fost nevoie sa schimbam distributia unui Land Rover Discovery 3.
Mihaela Constantinescu
Mihaela Constantinescu6 ani în urmă
Trained and efficient mechanics, a competent and experienced manager, quality repairs and up- to date technology . I fully recomend this service.
Mecanici priceputi si eficienti, un manager competent cu experienta in domeniu, reparatii de calitate si tehnologie moderna. Recomand cu incredere acest service
George Miclaus
George Miclaus6 ani în urmă
Recomand acest service auto. Am avut parte numai de promptitudine, profesionalism si sfaturi care s-au dovedit a fi nu numai utile ci chiar foarte utile , atat din partea patronului cat si a angajatilor.
Max Gall
Max Gall6 ani în urmă
Mereu deschis si primitor pt.oricine cu probleme auto,toate mãrcile.
Profesionalism,competențã,siguranțã,garanție prin permanenta prezența a ing.Capotã .
Un service de prestigiu in rândul atelierelor sibiene .
RECOMAND CU ÎNCREDERE !
Serban Blagu
Serban Blagu6 ani în urmă
Profesionalism. Asta e tot ce pot spune. Am făcut o revizie generală înainte de concediu, am urmat recomandările formulate de personalul de la service și mașina se comporta și acum perfect. Mulțumesc
Cristian Kasper
Cristian Kasper6 ani în urmă
Merg de peste 10 ani la acest service și sunt foarte mulțumit, am mare încredere în dl patron. Am trimis acolo și alți prieteni care au rămas de atunci clienți fideli.
Locații recomandate