/Sibiu/Service auto

Spalatorie Si Vulcanizare Auto La Telu

Calea Poplăcii 102, Sibiu 550141, România

Spalatorie Si Vulcanizare Auto La Telu
Service auto
3.5
71 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q4CG+75 Sibiu, România
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut Oprisiu
Ionut Oprisiu2 ani în urmă
Am fost trimis la alta vulcanizare, spunandu-mi ca n-are timp, in ciuda faptului ca era in intervalul programului(14:00). De evitat!
Florea Constantin-Mihai
Florea Constantin-Mihai4 ani în urmă
O spălătorie de nota 10 din toate punctele de vedere . Oamenii se respecta, nu spală toate jafurile și dacă nu ai răbdare și mai ești și cu gura mare evident ca te scoate afara. Cât despre vulcanizare aceeași părere. Servicii de cea mai buna calitate!
Daniel S.
Daniel S.4 ani în urmă
Angajati neseriosi. Patron ingamfat! Program nerespectat. Nu emite bon, cand i-am spus de factura a strambat din nas si a zis ca daca stia ca vreau factura nu imi mai schimba rotile, ca el nu are timp de scris facturi. Foarte obraznic!
Raluca Roxana
Raluca Roxana5 ani în urmă
Nu respecta programul. Am avut nevoie sa-mi repare o roata ce era desumflata si a zis ca nu ma poate ajuta, cu toate ca era in timpul programului, ca are treaba prin oras si ca se intoarce pe la 12-13. L-am rugat sa vin la 14 sa vada ce problema are roata pt ca urma sa plec la drum ai mi-a zis xa nu stue daca e acada. Precizez ca lucrez si locuiesc in zona de asta m-am tot lovit de usa lui inchisa. Nu merita pt profesionalism nici o steluta!!!
Alexandru Pora
Alexandru Pora5 ani în urmă
Am incercat sa apelez la serviciile dansului dar a refuzat sa imi permita accesul masinii in curte desi era in timpul programului (ora 10:30 dimineata). A spus ca face activitatea asta doar pt prieteni, asa ca aveti grija daca sunteti sau nu prieteni cu dansul!
Restaurant Cristinne
Restaurant Cristinne5 ani în urmă
Am fost tratat cu cuvinte jignitoare , chiar intrasem sa îmi repar o pana la masina . Trebuia sa fiu invitat nu sa intru așa de capul meu in curte ... motiv pentru care am fost invitat pe usa afara! Am cerut sa fiu ajutat cu un furtun de aer ... refuz categoric! Răspuns: după ce termin cu mașinile astea! Am mai insistat încă o data in ideea ca poate nu am fost înțeles! Bineînțeles ca am fost poftit afara in strada ... cel care mi adresase așa era chiar patronul ! Am rămas interzis .. clienții care așteptau se uitau și ei siderați cum se poate vorbi cu un client . Cineva din cei care așteptau la rând a venit și ma ajutat cu o pompa sa îmi umflu roata ca sa pot pleca la alta vulcanizare . Am plecat dat pe usa afara de un personaj încrezut și autoritar! Precis așa se poarta și acasă și in societate ... model de incultura socială elementara! Sunt convins ca in timp selecția comercială și concurenta își vor spune cuvantul și acest individ va dispărea ca rasă și obiceiuri cu prăvălia lui de cuvinte jignitoare!!!
Alin Ana
Alin Ana2 ani în urmă
Am mers cu o roata care pierde aer și am ajuns sa fiu luat la rost că îi deranjez cu așa ceva. " Este sezon de schimbat cauciucuri, nu avem timp de așa ceva!"
Donquixote AMV's
Donquixote AMV's2 ani în urmă
Am avut o întrebare legata de un preț, la care domnul foarte amabil mi-a răspuns în scârbă și m-a lăsat baltă. Nu merita nici o stea, foarte nepoliticos.
Locații recomandate