/Salaj/Service auto

Reparatii Injectoare si Pompe Injectie : Electromit Serv - Profesionisti in domeniu

DN1F, 457171, România

Reparatii Injectoare si Pompe Injectie : Electromit Serv - Profesionisti in domeniu
Service auto
4.4
106 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6XMX+54 Hereclean, România
+40 744 109 184
electromitserv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Carciag
Andrei Carciag2 ani în urmă
Am trimis injectoare Denso deoarece aveau ~170mii km. Le-au reconditionat si chiar m-au ajutat cu saibele aferente galeriei de retur. Consumul mediu sa redus odata ce injectoarele si-au facut rodajul si zgomotul, mai ales iarna, s-a redus simtitor. Dl a fost amabil si prompt. Recomand!!!
Mihai Sovrea
Mihai Sovrea2 ani în urmă
O experienta placuta , servicii de cea mai buna calitate si cu siguranta o sa mai apelez la acest service! nota 10+
Arenaria Transport
Arenaria Transport2 ani în urmă
Pana acum e bine am cateva mi de km nu sunt adeptul rectificarii. Am achizionat din bucuresti injectoare "noi" cica, cel putin asa zicea si aratau pentru un pegeout boxer si masina nu trăgea niste prietenii cu un servis colaborau cu cei de la electromit si au zis sa incerc ca va fi bine si asa este o zi bună .
Pausan Sergiu
Pausan Sergiu5 ani în urmă
Foarte mulțumit de serviciile oferite.
Am fost la electromit cu un vw golf 6 2.0 tdi, mașina trepida îngrozitor atât la rece cât și la viteze mari, am fost la câteva service uri in Bucuresti, niciun service nu mi a identificat problema, de remediat nici nu se punea problema, un prieten mi a recomandat electromit din Zalau, in 48 de ore mașina era ca noua. Profesionalism, aparatura de ultima generație, personal primitor și sociabil.
Recomand cu încredere.
Florin Lobont
Florin Lobont2 ani în urmă
Din partea mea nu merită nici măcar o stea experiența care am avut-o cu reparația injectoare și șaibe sub injectoare nu doresc la nimeni sa plătești rectificarea injectoare la două săptămâni să zică că trebuie șaibe după alte două săptămâni merg la altcineva și văd cu ochii mei șaibele mâncate
Todoran Daniel
Todoran Daniel2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit. La un Opel Astra J 1.7 125 CP DTR, toate 4 injectoarele (Denso) erau praf, au fost reparate la Electromit, iar acum mașina merge mult mai bine și consumul a scăzut semnificativ. Deocamdată este foarte ok. Recomand cu toată încrederea.
Bogdan Dociu
Bogdan Dociu2 ani în urmă
Gunoaie , patronu vb foarte urât , ma și amenințat după ce mi-a zis ca am benzina în rezervor , motorul fiind diesel , eu m-am dus pentru un rectificat de injectoare , pe lângă faptul că a zis ca mii le face a zis că doar cu pret de urgență 500 manopera 600 plus TVA injector , eu am fost deeacord dat fiind faptul că trebuia să plec din tara cu mașina , între timp am sunat cati-va prieteni mecanici care au confirmat că nu trebuie să facă nimic la injectoare , el a continuat să îmi spună că trebuie făcută , am luat masina de la el am dus-o la un prieten am scos benzina și așa am rămas cu 3000 mi leí in buzunar și cu mașina la destinație care merge foarte bine și după blestemele patronului , staiar pe piept.... mașina..... Te jupoaie români dacă nu știi ce probleme ai la masina , Doamne ajuta
Octa Montauk
Octa Montauk2 ani în urmă
Pt ce servicii ofera firma asta; merita sa faci si drum pana la Zalau pt ei. Am fost pana acolo din Bucuresti cu un BMW E39 520d pt reconditionare pompa injectie/au refacut-o si montat-o perfect. PROFESIONISTI ASA CUM VISAM SA GASIM, NUMAI CUVINTE DE LAUDA!
Locații recomandate