/Prahova/Service auto

S.C. GISTEL TIRES S.R.L.

Strada Petrolistului 26, Câmpina 105600, România

S.C. GISTEL TIRES S.R.L.
Service auto
4.5
203 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4P9W+F2 Câmpina, România
+40 728 891 800
gistel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marina Enache
Marina Enache2 ani în urmă
Am fost cu mașina să imi schimbe brațul de basculă pe dreapta, burduful de planetară pe dreapta, discuri și plăcuțe de frână (piese cumpărate și aduse de mine). Am plătit manopera 300 lei, mi s - a părut cam mult. Timpul de lucru a depășit cu mult estimările lor. Am adus mașina la 10 00 și am luat-o la 16 00,ei spunându-mi ca e gata în 3 ore.. In fine...
Reglajul de direcție nu mi l-au făcut pe motiv ca nu au timp și ca ma programează săptămâna viitoare. A doua zi am fost la alt service pt a face direcția și băieții de acolo au constatat că nu e strâns șurubul de la pivot cel care strânge brațul și că ei l ar strânge ei doar ca nu mai e bună piulița. I am sunat pe cei de la Gistel și le am spus sa vină să rezolve că o să iasă urât, ei punându-i siguranță în pericol din cauză neglijentei lor.
Au venit,au înlocuit șurubul doar ca problemele nu se termina aici.
Mergând cu mașina tot în acea zi am constatat ca se aude o bătaie pe dreapta la roată la viraje. I am sunat iar și le am zis ce se întâmplă. Mi - au zis sa vin la service ca să vadă despre ce este vorba.
Răspunsul primit a fost ceva de genu:,, păi să vedeți că ați mers cu burduful rupt și v a intrat praf și mizerie și de la capul de planetară se aude "
Și zis:Domnule, asta e ideea ca eu cât am mers cu burduful rupt nu se auzea nimic, cum ați schimbat burduful a început sa se audă zgomotul acesta. Mi se pare ca nu vă asumați că nu ați lucrat bine și mi ați stricat mașina.
O să mai cer o părere și la alt mecanic să mă lămurească!
GEORGE alin
GEORGE alin2 ani în urmă
Personal serviabil. Promptitudine. Experiență. Cam mic spatiul pentru volumul mare de cereri.
Luminița Lutan
Luminița Lutan2 ani în urmă
Doar pentru presiunea în roți. Nu pot spune mai multe
Oana Pop
Oana Pop2 ani în urmă
Am rămas fără baterie auto și au fost foarte prompți și cu mult bun simt. Recomand cu încredere!
LIVIU VOINEA
LIVIU VOINEA2 ani în urmă
Din punctul meu de vedere am o problema electrica , Bogdan a depistat*o si astept sa*mi cumpar ce trebuie...e ok in general , ordine , etc ...
Stefan Balasa
Stefan Balasa2 ani în urmă
Programare făcută în prealabil cu 2 săptămâni, ajung la ora 08:15, conform rezervării pentru o problemă de electrică (revizie electromotor). După prezentarea problemei (ci nu identificarea rezervării cum ar fi fost normal), la recepție domnul mă informează că electricianul nu este disponibil și că tocmai a fost anunțat acum 15 minute. Când îl întreb de ce nu m-a anunțat, îmi repetă că abia a aflat și că nu avea cum (repet, programare făcută cu 2 săptămâni înainte) făcută pe genunchi, fără să noteze detaliile de contact. Îmi spune că există posibilitatea să o facă dar nu știe când, și posibil să dureze mai mult de o săptămână.
Nu recomand acest service pentru atitudinea personalului față de clienți.
(Pentru că eram în zonă, mașina am lăsat-o la service-ul de lângă, unde un alt client ce tocmai îi fusese și lui rezervarea anulată, îmi spusese că electricianul este disponibil, dar are un bord de făcut).
Dragos Fratila
Dragos Fratila2 ani în urmă
Am fost pt revizia unui acumulator.
Lamba Teodor (DIY)
Lamba Teodor (DIY)2 ani în urmă
Recomand atat service dar mai ales magazinul de piese. Revizii si reparatii rapide.
Locații recomandate