/Prahova/Service auto

Roadman Auto

Dumbrava 130146, România

Roadman Auto
Service auto
4.2
127 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VCVV+GR Dumbrava, România
+40 767 623 626
roadmanauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Mihai Tudor
Mihai Tudor2 ani în urmă
Cel mai bun service auto,personal amabil,lucruri de calitate,profesionalism.Am un seria 5 e60 si toate reviziile le-am făcut numai la ei.Revizii tehnice periodice fara nici un fel de problema si personalul de la statie foarte amabil.Recomand!
Eu Teo
Eu Teo2 ani în urmă
Servicii de slabă calitate:
1-kit de distributie logan 1.5dci schimbata la ei. De cand a fost schimbata, la pornire și uneori in mers, ceva scârțâie la motor.

2-clientii nu sunt respectati. coada de la centrul itp e opțională. Unii se baga in față iar inginerul de service ridica din umeri.

Nu recomand acest service, experiențele fiind cel puțin nefericite.
Octavian Sivu
Octavian Sivu2 ani în urmă
Am incercat sa imi fac revizia tehnica periodica, o mare dezamagire ! Am stat la rand sa inteu pe linia de verificare, intre timp a venit un tanaar cu o masina de teren care a fost bagat pe linia de verificare inainyea noastra a celor care asteptam la rand . Consider o grava lipsa de respect fata de clienți!Nu recomand acest service !
Mihai Toma
Mihai Toma3 ani în urmă
S au miscat repede, n am avut probleme la ITP. Totul f ok desfasurat.
Panait razvan
Panait razvan4 ani în urmă
Păcat ca nu sunt și stele cu minus. Este cel mai prost service. Am schimbat ambreiajul și după doua mii de km a picat din nou. Am fost la alt service în București, când mi-au desfăcut ambreiajul, băieții de acolo, au zis ca este unul no name, de foarte proasta calitate. Când te gândești ca mie mi-au luat banii ca pentru un ambreiaj de marca... niște nesimțiți. Sper sa evitați acest service, sa fiți conștienți ca pun numai piese de proasta calitate și va iau banii ca pentru unele de marca.
Adrian sandru
Adrian sandru5 ani în urmă
nu are rost sa comentez prea mult, experienta execrabila! fulie indoita la popa de apa, schimbata dupa o luna, preturi astronomice, antigel scos ( de ce nu stiu), au completat ulterior, ulei pus in motor 1 litru peste, rotile nu le-au mutat de pe fata pe spate, ungiul de fuga neverificat, din lista de reparatii pe care le-am facut... nu are nici un rost sa lasi msina pe mainile lor, suruburi lipsa la capacul de distribuite... execrabil... de evitat total, lipsa comunicare, lipsa profesionalism, vroiam sa merg sa le mai fac un scandal, dar e fix degeaba... trebuie sa fii mecanic si sa verifici in urma lor! pas cu pas, treaba de mantuiala, costa timp costa bani, si nu se justifica nici 10%.
Mihail marin
Mihail marin2 ani în urmă
Profesionalism, bun simț, la nivel înalt
Florin ionut
Florin ionut2 ani în urmă
Buna ziua.am fost cu mașina la acest service având trepidații la motor.au spus ca trebuiesc schimbate tampoanele la cutie și motor.au făcut acest lucru și masina face la fel.au spus ca pe tester nu le da nici o eroare.am fost cu masina la un alt service și se vede clar ca da eroare pe pistonul 3 și 4.As vrea sa fac un apel la conducerea acestui service Roadman sae spun ca sunt foarte dezamăgit și ca as dorii acele tampoane care le au schimbat ca.....nu aveau nimic tampoanele.problema era de la fise și bobina inducție.O sa fac plangere mai departe deoarece acest service a schimbat niște piese mașinii mele care nu trebuiau schimbate. Mulțumesc.
Locații recomandate