/Prahova/Service auto

Andanauto S.R.L.

Str. Cantacuzino G., 122, Ploiesti, Prahova, 100017, Ploiești, România

Andanauto S.R.L.
Service auto
4.2
40 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2Q4+5C Ploiești, România
+40 244 511 069
andanauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Komfort Ambient
Komfort Ambient5 ani în urmă
Am achizitionat uleiul si toate filtrele la un pret foarte bun si in plus am avut schimb gratuit in service. Rapid,fara probleme,fara stres. Am fost acolo la recomandarea unui prieten pentru ca din pacate reclama pe online nu prea au... asta ar fi un minus. Daca aveau un site de unde sa aflu eventuale oferte pentru piese si servicii cred ca-i descopeream mai demult.
Sorin Andrei
Sorin Andrei5 ani în urmă
Un service foarte neserios mai exact: am cumparat uleiul si toate filtrele, mi s-a promis ca am schimbul asigurat si bineanteles ca m am dus sa le schimb, cand am ajuns la service mi sa spus ca mai am 4 masini in fata si ca trebuie sa astept la care eu am fost de acord . Am asteptat o ora si jumatate dupa care am fost anuntat ca service-ul se inchide si sa revin "maine" asta inafara faptului ca am asteptat in magazin piesele 30 de minute desi le comandasem cu o zi inainte. Nu recomand acest service!
Yorobert93
Yorobert936 ani în urmă
Am facut revizia la masina aici. Oamenii au fost foarte ok, si-au facut treaba repede si bine! In plus, manopera a fost gratuita deoarece am achizitionat piesele de la "ei"
Ionutcostin Pop
Ionutcostin Pop6 ani în urmă
Preturi ok costul manoperei cu bun simț.
Nick Panait
Nick Panait7 ani în urmă
Cel mai slab service din Ploiesti.Calitatea lucrarilor este indoielnica.Am apelat la serviciile acestui service pentru schimbarea bujiilor si mi-a rupt bujia in interiorul blocului motor.Am fost nevoit sa desfac chiuloasa,distributia,totul pe costul meu.I-am actionat in instanta urmand a recupera prejudiciu
Nicolaie Dumitru Gheorghe
Nicolaie Dumitru Gheorghe7 ani în urmă
Din pacate doar reclama de ei.Am achizitonat o planetara de la ei am montat-o la ei in service si dupa aproximativ 7000 de km in regim normal de lucru (10 luni) a inceput sa curga .Dupa multe tergiversari mi-au schimbat-o fiind in garantie ,acum si aceasta dupa numai 3000 de km a inceput sa curga deci calitatea pieselor este indoielnica.Nu ma mai duc sa o schimb cu toate ca inca se afla in garantie deoarece pe cealalta ca sa imi o schimbe a trebuit sa fac trei drumuri la acest service(o sa caut ceva second hand) deci mare atentie garantia la ei e cam zero.
Alexa Ale
Alexa Ale2 ani în urmă
Calitate 0! Seriozitate 0!
Am achizitionat o baterie Caranda Durabila top 1, care in 12 luni a incetat sa mai functioneze .
In momentul in care am sunat la “”servis”” mi s a spus ca viata bateriei dureaza cat dureaza si viata unui om. Poftim raspuns …
Nu recomand !!!
Catalin Branex
Catalin Branex2 ani în urmă
Comunicare, experiență și profesionalism.
Mulțumesc
Locații recomandate