/Prahova/Service auto

ITP GARA DE SUD PLOIESTI

Strada Depoului Nr. 3, Ploiești 100335, România

ITP GARA DE SUD PLOIESTI
Service auto
4.5
160 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W2GH+38 Ploiești, România
+40 725 400 900
itp-gara-de-sud.business.site
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Emil Dumitrache
Emil Dumitrache2 ani în urmă
Oameni foarte serioși, a fost o experiență plăcută, recomand cu drag, in plus am spălat și mașina interior - exterior in preț. Recomand cu drag!
De asemenea le urez Crăciun fericit!
Mihaela Nicolae
Mihaela Nicolae2 ani în urmă
Cea mai buna statie ITP din Ploiesti. Am fost aici in urma unei programari, care poate fi facuta atat prin telefon cat si la sediu. Mi-a placut ca este deschis si sambata. Am sosit la ora programarii si mi-au bagat masina direct. Verificarea a fost serioasa, facuta de 2 baieti care au lucrat rapid. Dupa ce au terminat inspectia, am mai asteptat putin actele. Am fost extrem de multumit. Pretul a fost 100 de lei, cel mai bun din oras. Am primit si o spalare gratuita interior - exterior, pentru masina mea. La anul voi reveni cu siguranta tot aici. Felicitari celui ce detine aceasta statie cat si angajatilor!
Mihail Eugen Stefanide
Mihail Eugen Stefanide2 ani în urmă
Recomand cu toată increderea , sa mergeți aici pentru inspecție. Profesionalism si condiții avantajoase pentru inspecție.
Nicolae Preda
Nicolae Preda2 ani în urmă
ITP:
Personal foarte amabil(Alex), locatie buna, preturi f. bune (100 lei pt auto), plus de asta primiti o curatare interior&exterior la o spalatorie situata la 100 metri de locatia statiei ITP.
Ionut Rusu
Ionut Rusu2 ani în urmă
Am apelat la aceasta firma pt un itp, urmarind recenziile. Totul ok, profesionisti tipii desi am asteptat 1h, in conditiile in care eram a 4 a masina. Am primit un tichet cu spalare gratuita chiar aveam nevoie si am zis sa intreb. La recomandarea cu 300m mai incolo, am fost in locatia indicata si mi s a comunicat ca nu este valabil asa ceva.
Servicii de itp ok. Merita. Reclama inselatoare nu.
Cristian Mihai Ionescu
Cristian Mihai Ionescu2 ani în urmă
Update pentru raspunsul primit de la ITP Gara de Sud:
Mașina doamnei care voia sa între în față mea este Fiatul Panda din imagine, parcat fix pe locul dumneavoastră, rezervat ITP, la indicațiile băiatului de la ITP. Citez "Băgați-o aici că facem și aici roți". Asta m-a făcut sa deduc ca sunteți una și aceeași societate, care face și ITP și vulcanizare. Am sa verific și, în cazul în care sunteți doua firme separate, cu scuzele de rigoare, am sa șterg review-ul lăsat. În caz contrar, îl voi lăsa și sper ca veți corecta problemele relatate.
Tot aici am văzut mai multe recenzii pentru vulcanizare pe care nu le-ați semnalat a fi plasate greșit. Probabil era mai convenabil nr. de stele acordate. Recenzia mea este pentru serviciile de vulcanizare!

M-am așezat la rand. Între timp a mai venit o doamna, după mine, care s-a și dus în interior sa discute cu cei de la vulcanizare. (E doar bănuiala mea ca a lăsat o mica atenție ca să fie luata în seama. Repet, e doar o banuiala)
S-a eliberat un loc. Am băgat mașina. S-a mai eliberat un loc. A întrat și doamna care venise după mine. Când a venit tipul de la vulcanizare sa preia mașinile noi venite, s-a dus direct la doamna de după mine.
I-am atras atenția că eu eram înainte, el spunandu-mi că, de fapt, doamna de după mine ar fi fost prima. L-am contrazis, spunandu-i că stăteam de mult timp la rand și am fost acolo când a sosit dânsa. Atunci mi-a spus ca ea, de fapt, a venit de dimineață să lase mașina dar s-a dus după cauciucuri (culmea, tot cu mașina pe care a lasat-o de dimineață). Întrebând la casierie dacă se pot face programări, răspunsul a fost ca nu.
Când a venit sa-mi preia mașina, mi-a spus sa-i aduc cauciucurile, deranjat, cel mai probabil, de discuția pe care am avut-o. La fel și cu cele schimbate, pe care mi le-a lăsat în ușa vulcanizarii.
Între timp, toți ceilalți colegi ai lui luau anvelopele din mașini.
Întâmplarea a făcut ca lângă mine sa fie o mașina cu anvelopele puse pe bancheta din spate. Când a venit operatorul vulcanizarii (altul decât cel în cauza) sa le ia din mașina, a deschis ușa în graba și a lovit cu ea în mașina mea... Alta discuție și cu el, referitor la atenția la neatenție.
În fine... revenind la angajatul vulcanizarii cu care am avut probleme, m-am dus, am plătit schimbul, apoi am trecut și pe la el sa-i las un ciubuc, după care m-am apucat sa bag anvelopele schimbate în saci și sa le duc în mașina. N-am apucat sa duc decât una ca după a venit el și le-a băgat în saci și în mașina pe celelalte 3.
M-am gândit apoi ca ar fi trebuit sa-i dau ciubucul de la început, sa n-am emoții ca s-ar fi putut răzbuna și în modul în care a făcut schimbul (echilibrat, etansat etc.)
Sper sa fie bine. Am luat bon. Revin cu update dacă apar probleme.
A... și era cam singurul angajat care nu purta masca, dupa cum se poate observa mai jos, nici măcar sub barbă, asta dacă mai are vreo relevanță.
Singura sancțiune pe care sper sa o primească e învățătura de a avea o atitudine corectă și politicoasa față de client, mai ales față de clienții ca mine care și oferă respect.
Cornel Manole
Cornel Manole4 ani în urmă
Locul unde rezolvi problemele cu roțile maşini
Costin Ogrezeanu
Costin Ogrezeanu2 ani în urmă
Personal amabil, servicii de calitate!
Locații recomandate