/Neamt/Service auto

AD Garage Moldoservice

Strada Piatra Corbului 41, Bicaz 615100, România

AD Garage Moldoservice
Service auto
4.6
82 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W329+7M Bicaz, România
+40 729 834 312
moldoservice.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Constantin Gavrila
Constantin Gavrila2 ani în urmă
O echipă de profesioniști, condusă de George Caia! Felicitări!!!
Ahmet Mlawin
Ahmet Mlawin2 ani în urmă
Am facut o comanda pe site acum o luna. Nu am primit niciodata produsele sau vreun raspuns. Nu recomand magazinul online.
Nina Gavrila
Nina Gavrila2 ani în urmă
Am facut revizia anuala la masina. Totul foarte corect,personal super amabil,asa ca am revenit pentru a pune cauciucurile de iarna. Foarte mulțumita. Recomand.
Pentru Mine
Pentru Mine2 ani în urmă
Scunp si scoate pacientul bolnav chiar daca el este sanatos. In urma cu cateva luni programare la itp nu au vrut sa ma bage ca daca ,are aia ,daca are cealalta.mentionez vehicul de 7ani schinburi de ulei si servis facut doar la reprezentanta in strainatate.
Mihai M.
Mihai M.2 ani în urmă
Servicii de calitate, echipamente, personal calificat in gradul sa rezolve orice problema. Fara programare (in trecere fiind) s-au ocupat de problema mea fara ezitare. Multumesc echipei si in special d-lui inginer Adrian si d-lui Remus. Tineti-o tot asa !! 🥇⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Damian Vasile
Damian Vasile2 ani în urmă
Cu programare facuta esti last sa astepti,au prioritate cunostintele si relatiile.
Esti last sa astepti cu orele,doar doar te baga cineva in seama.
Nu-ti explica nimeni nimic,terc pe language tine de parca esti invizibil.Pacat,au si mrseriasi care merita tot respectul.
Iulian Stoian
Iulian Stoian2 ani în urmă
Bună ziua. Mulțumesc echipei care a fost promta și m-au ajutat cu reparația mașini după ce am avut ghinionul sa se strice în vacanta la Durau. Recomand cu placere.
Petruta Mihai
Petruta Mihai2 ani în urmă
Am fost la acest servis sa fac o diagnoza si mi-au trimis un "tinerel nevinovat" si cam fara experienta......Am cerut o diagnoza motor si am primit in schimbul a 60 lei FARA CHITANTA doar stergerea a trei coduri in 2 minute si atat. Din cate stiu la o diagnoza inseamna mult mai multe operatii, se vad toti parametri motorului, se iau pe rand fiecara componeta a motorului in parte si se interpreteaza orce eroare de cod gen alimentare, presiune in cilindri, injectoare, senzorii etc. Daca doriti un servici de calitate evitati pe cat posibil acest sevis.
Locații recomandate