/Neamt/Service auto

Pitsalis

Bulevardul General Nicolae Dăscălescu 254, Piatra Neamț 610191, România

Pitsalis
Service auto
3.8
65 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
W99Q+7G Piatra Neamț, România
+40 723 620 019
anvelopeneamt.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–18
Marți: 7–18
Mirecuri: 7–18
Joi: 7–18
Vineri: 7–18
Sâmbătă: 7–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sarca Cosmin
Sarca Cosmin2 ani în urmă
Personal, sunt mulțumit de serviciile oferite. Totul a decurs foarte rapid, patronul a fost foarte prietenos și bine informat pe domeniul lui de activitate, mi-a oferit o serie de informații folositoare. De asemenea, mi-a făcut o serie de recomandări oferindu-mi o diversitate de opțiuni în funcție de bugetul și nevoile mele. Mă declar mulțumit și voi mai reveni oricând cu drag!
M D
M D2 ani în urmă
Experiența mea a fost una foarte plăcută și recomand oricui să vină. Oamenii sunt profesioniști! Am avut parte de consultanță de cea mai bună calitate înainte toate, apoi mi s-au oferit 3-4 opțiuni în funcție de bugetul meu.
Așa da!
Nuti Arseni
Nuti Arseni2 ani în urmă
Profesionalism, rapiditate și o gamă diversificată de opțiuni.
Recomand oricui!
Larisa Hapău
Larisa Hapău2 ani în urmă
Glume proaste, prea mult făcut mișto. În rest, super băieții
Vicy cuptor
Vicy cuptor4 ani în urmă
Un patron neserios si smecher, care l-a pacalit pe tatal meu in momentul in care i-a vandut si montat pneurile de iarna, in sensul in care unul din angajati i-a luat mult mai multi bani, avand drept scuza ca de-abia venise din concediu, nu i-au dat factura si chitanta si peste toate acestea, am constat cu stupoare ca doua din cele 4 pneuri cumparate si montate aveau marcajele cu anul de fabricatie sterse. Va las pe voi sa trageti concluziile.
Nicu Pantir
Nicu Pantir2 ani în urmă
Foarte mulțumit de servicii Am fost servit rapid
Oameni foarte cumsecade !!!
Viorel Serban
Viorel Serban2 ani în urmă
4 stele pentru amabilitate și rapiditate și 2.5 pentru diversitatea opțiunilor , adică nu prea am avut din ce alege, nu au avut 4 cauciucuri bune aceeași marcă, aveau chinezării și ceva rusești . Probabil asta se cere în acea zonă.
MARIUS MITROFAN
MARIUS MITROFAN2 ani în urmă
Petrica, seful este foarte cunoscător și amabil , va cauta și găsi cea mai bună soluție pentru cauciucuri și jante dorite pentru masina și nevoile voastre. Mulțumesc Petrica și vom reveni oricând va fi nevoie cu drag
Locații recomandate