/Neamt/Service auto

Auto Check Center

Strada Tinosului 5, Roman 611161, România

Auto Check Center
Service auto
4.1
79 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WXG6+9R Roman, România
+40 233 743 143
autocheckcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei vasile
Andrei vasile4 ani în urmă
Punctuali , mâna de lucru foarte bună , onestitate și foarte de gentili. Felicitări băieți!!!
Nicolae Munteanu
Nicolae Munteanu4 ani în urmă
Băieții sunt paraleli. Și când spun știu ce spun. Eram în concediu și am rămas cu mașina în pana de... nu știu eu dar nici ei nu au știut 2 zile timp în care am stat cazat la hotel. Problema, filtru de particule înfundat, ok spala-l,;8sute lei dar erorile nu dispăreau, motorul nu avea putere. Concluzia hai sa spargem catalizatorul ca este înfundat căci altfel mai stăteam 3 zile. Concluzia ;catalizatorul era filtru de particule și invers. Pierderea o am eu clientul care am plătit niște prosti să-mi facă gaura în bugetul de concediu. Asa ca dragii mei, căscați ochii ca băieții sunt paraleli. Asta fiind acum 2 ani în vara(poate-și aduce aminte omul, un x3 cu nr de CT).
Nenica Nicoleta
Nenica Nicoleta4 ani în urmă
Servicii de cea mai proasta calitate, în cazul meu, prin asigurare au primit 9000 lei și mi-au pus telescop vechi, aripa din care a ieșit rugina într-o luna, bara și portiera la fel.
Gabriel Claudiu Cozma
Gabriel Claudiu Cozma4 ani în urmă
EXECRABIL.TOTI SUNT LAUDAROSI ,SPECULANTI SI NU GASESTI UN CENTRU SRRIOS ,UN MECANIC SERIOS SA-TI DIAGNOSTICHEZE UN HARB SI SA-I SCHIMBE O POMPS DE APA SI O DISTRIBUTIE CU TOT CU ROLE.SA TE AJUTE IN ULTIMA INSTANTA SI NU SA POZEZE IN CONSTR.DE RACHETE INTERCONTINENTALE.APELEZ LA P.NEAMT ,DACA OR FI SI AIA CAT DE CAT PROF. SI ...UMANI.
Rabusapca marian
Rabusapca marian5 ani în urmă
Am un golf 5 an 2009 și schimbasem in alta parte bucsaraiea spate dar era dereglat total unghiul de fuga sau geometria rotilor! Am mai fost în câteva locuri dar când auzeau că trebuie să facă unghiul pe spate parca auzeau de naiba !aici am ajuns la nimereala și m-au rezolvat imediat și cu un rezultat foarte bun! Felicitări pentru priceperea de care dați dovadă
Gabriel Borcea
Gabriel Borcea5 ani în urmă
Multumim domnului Răzvan ptr serviciu efectuat aflindu-mă în tranzit spre Vatra Dornei au intervenit reparind-mi masina fara sa stea pe gînduri, mii de mulțumiri si echipei.
Alexandra Popescu
Alexandra Popescu2 ani în urmă
Mi-au cerut 300/300 "si ceva"Ron pt incarcare aer conditionat.Am platit la Wolf Service 170 Ron.Doar pt ca aveam nr de tel de strainatate!Bravo baieti!Sper sa faceti bani cum ati facut cu mine! Hai noroc!
Stefan Hogas
Stefan Hogas2 ani în urmă
Pasiune si profesionalism. Multumim pentru indrumare si speram la o colaborare cat mai apropiata
Locații recomandate