/Neamt/Service auto

AUTOPARK DEUTSCH

Strada Dumbravei 274, Dumbrava Roșie 617185, România

AUTOPARK DEUTSCH
Service auto
4.6
182 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VCFX+4V Dumbrava Roșie, România
+40 723 369 266
autopark-deutsch.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ovidiu Hanganu
Ovidiu Hanganu2 ani în urmă
Le-am solicitat domnilor de acolo o intervenție la o mașină franțuzească, fiindcă sigle franțuzești stau arborate în fața sediului. M-au programat peste doua săptămâni, ceea ce evident nu am acceptat. De vorbit vorbesc foarte frumos, zâmbesc plăcut, e foarte curat, dar au niște timpi de așteptare de zici ca repară Lamborghini. Nu, băieți, cine conduce Renault sau Citroen o vrea reparată săptămâna asta maximum. Apropo, și prețul anunțat a fost unul occidental, cca cinci sute de lei pentru un rulment fața. L-am înlocuit în service autorizat, în 24 de ore, cu 330 de lei, piesă și manopera.
În concluzie, sunt convins ca lucrează bine, din moment ce sunt atât de ocupați, dar eu personal nu mai trec pe la ei în viitorul apropiat. Nu vreau sa ii aglomerez mai tare.
Lupu gheorghe
Lupu gheorghe2 ani în urmă
Zice vorba românului"daca nu-l poți ajuta pe om, atunci nu-l încurca". Pentru o diagnoza blestemată am rămas la ei cu mașina blocată (moartă) o săptămână din cauza "profisionalismului" lor. Și culmea după o săptămână mi-au dat-o cu aceleași erori plus modificările aduse de ei la partea electrică plus sondă schimbată dar și erori tot mai multe. Mai pe scurt "las-o mă că merge așa". Între timp am reparat mașina în alt service, dar am fost avertizat că la felul cum au umblat cei de la Autopark Deutsch la partea electrică oricând mă pot aștepta la un scurtcircuit. Am făcut plângere și la OPC dar acuma pregătesc actele cu avocatul meu său dau in judecată. Aveți grijă de voi!
Marius Drangu
Marius Drangu2 ani în urmă
Pana acum la ei am avut doua schimburi de ulei si o recalibrare directie. Nimic de reprosat, preturi bune.
Ilie Marian
Ilie Marian2 ani în urmă
Am fost sa fac o programare si am fost un pic dezamagit de persoana de la receptie: necomunicativ, plictisit, parea foarte deranjat cand ii adresam o intrebare. 3 stele din bun simt pentru companie, angajatul l-as fi evaluat cu 2 stele.
Lucian Matei
Lucian Matei4 ani în urmă
Mi-am facut distributia la acest service(la un Golf4,motor 1,6azd)si sunt f multumit,m-ai ales ca am primit garantie pe lucrare si piese.Pretul total cu manopera, piese,kitt si pompa apa a fost de 965lei.
Ioan Vasilescu
Ioan Vasilescu5 ani în urmă
O echipă caldă, profesionistă și specializată în Peugeot și Citroen. Așa că, dacă ai nevoie de servicii dedicate pentru aceste mărci sau dacă vrei să îți cumperi o mașină no8uă, apelează cu încredere la Autopark Deutsch Neamț
Eliade Chirila
Eliade Chirila2 ani în urmă
Promptitudine seriozitatea și prețuri de bun simț. Felicitări întregii echipe. Să continue tot așa. ( taximetrist Tg. Neamț)
Alin Rotaru
Alin Rotaru2 ani în urmă
Sunt foarte bine organizati. E o echipa buna!!
Bravo!!
Locații recomandate