/Mehedinti/Service auto

Auto Check Center-Franck Activ

Calea Timișoarei 203, Drobeta-Turnu Severin 220245, România

Auto Check Center-Franck Activ
Service auto
4.2
105 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJF8+M9 Drobeta-Turnu Severin, România
+40 744 570 017
autocheckcenter.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut Parvulescu
Ionut Parvulescu2 ani în urmă
Un service de încredere cu oamenii care știu ce fac
Mina Croitoru
Mina Croitoru2 ani în urmă
Angajati care nu stiu sa se poarte cu clientii. Renunt la serviciile lor cu toate ca mergeam anual sa schimb anvelopele la 2 masini. Programari nu se fac, dar cand ajungi acolo te intreaba zeflemitor daca ai programare.
Doru Vasile
Doru Vasile2 ani în urmă
SEVICII BUNE ȘI PEOMPTITUDINE. PREȚURI ACCESIBILE.
Alex B
Alex B2 ani în urmă
Degeaba iti face "mecanicul" ala programare ca oricum nu se respecta mai ales cand ai mai multe lucruri de schimbat. Aveti grija cei care aveti cutii automate ca nu stie sa mearga cu masina.
Maf
Maf4 ani în urmă
Dezamagitor in ultima perioada, am fost client de peste 10 ani, am cumparat cateva seturi de anvelope de acolo, am apelat la servicii de vulcanizare si mecanica. Inainte era foarte ok, mi se spunea cand sa vin la vulcanizare, acum esti trimis la "baieti", care nu stiu randul, nu ai unde parca, nu ii intereseaza.
David - Andrei Zvinca
David - Andrei Zvinca4 ani în urmă
Lipsă de profesionalitate!!! Nu recomand acest autoservice!!! Am făcut schimbul de ulei la un mercedes E250 iar mecanicul a uitat să pună garnitura la capacul de la filtrul de ulei, după vă imaginați ce a urmat...după nici 5 min de mers cu mașina, ieșea fum de sub capota ca la o locomotivă cu lemne...în final totul sa terminat cu bine...oricum nu recomand...numai bine
David Agrigoroaei
David Agrigoroaei2 ani în urmă
Am venit pentru a face o pana si am făcut si echilibrare la toate 4 anvelopele, după echilibrare nu mai vibrează deloc volanul la nici o viteza, domnul s a mișcat destul de repede, 40 minute. Costul pentru echilibrare 4 anvelope cu o pana si înlocuire ventil de 86 lei aproximativ, foarte ok. Recomand!
Marius Leonard Stanciu
Marius Leonard Stanciu2 ani în urmă
Experiențe neplăcute. La ora 14:30 sa mi se spună ca nu au timp pentru un unghi de fuga, programul fiind pana la 17:00, avand alte 2 mașini înaintea mea.
Lipsa de chef de munca, lipsa de supervizor, care sa urmărească productivitatea.
Locații recomandate