/Maramures/Service auto

Service Auto Seneca

Strada Mărgeanului 11B, Baia Mare 430014, România

Service Auto Seneca
Service auto
3.7
66 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JGRM+VP Baia Mare, România
+40 724 288 634
facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
PollianaAdina
PollianaAdina2 ani în urmă
Masina dusa pentru constatare si reparare pe asigurare RCA de 7 saptamani si inca nu este gata. O bataie de joc.
E&G Codm
E&G Codm2 ani în urmă
O risipă de bani și de timp.Am dus masina la reparat să o ridic cu aceeași problemă și cu încă 3 martori aprinși în bord(bonus cum ar veni) ,plus calculator de bord ars (cel mai probabil au făcut scurt pe el ) problema cea mai mare este că am găsit foarte greu acel calculator de bord și cu niște costuri exorbitante .Sa nu mai zic ca am dus o alta masina înainte de asta pentru un schimb de ulei,iar după 50 de km s-a aprins becul la ulei.Mi-au rupt garnitura de la filtru și nu mai făcea presiune.Sunt niște mecanici de revistă și atât. Acuma voi alegeți dacă vreți sa va reparati masina sau sa o stricați mai tare .
Ionut Marinca
Ionut Marinca2 ani în urmă
Ofer 3 stele fiindcă de 10 ani îmi fac ITP-ul la Seneca, de când era domnul Csaba, la mai multe mașini. Mereu totul decurgea foarte bine. Însă ultima experiență avută acolo merită 0 stele, și va fi ultima la acel ITP, cu un domn inspector mai nou prin peisaj. După ce face tot ITP-ul și hârtiile, si tot studiază mașina pe toate părțile, îmi vede o fisură mică pe parbriz, care era reparată, umplută cu gel, abia se vedea... Când am plătit, pe lângă ca i-am dat 10 lei în plus pt munca lui, nu îmi dă nici bon fiscal (de obicei la Seneca ITP se plătește la recepție, dar acum mi-a spus să-i plătesc lui).Când sa plec, îmi spune că fisura respectivă e 50 de lei pe lângă prețul ITP, ca să nu-mi dea revenire... Adică mi-a zis pe față ca trebuia să-i bag 50 de lei în buzunar, ca să ma treacă. Firește că dacă știam așa ceva dinainte, mergeam la alt ITP unde nu aveam probleme cu o fisură așa minusculă, lângă cheder, la un parbriz cu mulți senzori și încălzire, care e foarte scump.
Costin Ianculescu
Costin Ianculescu5 ani în urmă
O alta experiențe proastă de românia!
Am dus pe platforma o masina care a luat-o turbina pe ulei!!!
Ce inseamna asta???
Pentru cine nu a avut aceasta întâmplare încerc sa o explic ,astfel incat sa stie ce sa faca!...eu nu am știut....dar acum stiu!
In momentul cand turbina o ia pe ulei,motorul se supraccelereaza singur arzând uleiul din baia de ulei!!!
Chiar daca iei contactul el merge pana arde tot uleiul si caleaza sau distruge motorul !(pentru a evita asta imediat ce se întâmplă trebuie o viteză superioara ,infranata masina si înecat pur si simplu motorul cu ambreiajul)
Eu nu condamn service ul pentru ce mi sa întâmplat!!!
Condamn pentru ca au vrut sa faca mica teapa românească folosind inexperienta unora la defecte auto(adica eu)
M-au pus schimb sau sa revizionez turbina știind ca eu am motorul distrus ei neavând un service complet pentru refacerea motorului!
Era onest pentru ei văzând ca lipseste tot uleiul motor sa spuna sincer ca motorul e terminat si sa aleg sa il schimb sau sa il refac!!!astfel faceam reparatia intr un singur service care sa raspunda de toata reparația completă avand si capacitatea sa faca toate reparațiile!!!
Uite asa sau dus peste 4000 de lei si masina nu merge!!!
Fabiu Vlad
Fabiu Vlad5 ani în urmă
Incompetența maximă.... masina ridicată după reparație cu aceleași defecte(am rămas pe drum dupa 15km)... după emiterea si plata facturii de reparație mi s a spus că ei nu au de unde sa stie ce defect are masina si ca ar trebui sa trec pe la reprezentanta... masina este un Hyundai din 98. Bani incasati degeaba. Nu recomand acest Service.
Cristian Roman
Cristian Roman5 ani în urmă
Persoana pe care am găsit-o acolo la ora 8 dimineața ă fost destul de neprofesionista. Cauta o cheie vreo jumatate de ora alerga dintr-un capat in altul ă service-ului. Pentru ITP am stat mai mult de o oră. Am mai fost si alta data la alta ora dar nu am gasit haosul de acum.
Lidia Flore
Lidia Flore2 ani în urmă
UNA DINTRE CELE MAI PROASTE EXPERIENTE LA UN SERVICE.
Ajungi la ei cu o problema, ei iti spun ca sunt profesioniști, și că știu ce fac, dar nu acceptă sa facă teste sau controale pe care tu le consideri necesare masinii.
Am plecat cu masina din bucuresti, am ajuns in baia mare cu mașina pe platforma la ei. Intr-o zi m au asigurat ca masina este gata. Am asteptat 3 zile, mașina inca nu funcționa. Au schimbat piese in valoare de peste 1000€ care (dupa ce am luat-o tot cu platforma de la ei si am dus-o la alt service) nici nu trebuiau atinse. Cand am vrut sa ridic masina de la ei, mi-au retinut cheile, mi-au stricat altele la masina, si au montat gresit absolut fiecare piesa schimbata. Pe cand la celalt mecanic cu 500 RON am rezolvat problema. Factura au zis ca nu pot sa o faca, si ca nu o vor face, atunci cand am spus ca ii voi revedea in tribunal.
Personal neprofesional, incompetent, care isi bat doar joc, de munca loc, de banii altora, si profita de orice sa iti fure doar bani.

EVITATI-L!!!
Oszkar tractari Treger
Oszkar tractari Treger2 ani în urmă
Oameni de incredere ,Recomand.
Locații recomandate