/Maramures/Service auto

Handels Auto Service

Bulevardul Unirii 43, Baia Mare 430235, România

Handels Auto Service
Service auto
4.5
108 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JHP8+8J Baia Mare, România
+40 741 044 376
handelsauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bianca Chis
Bianca Chis2 ani în urmă
Suntem clienți la dumnealor de cel puțin 4 ani și mereu am fost foarte mulțumiți de serviciile, de modul de a comunica cu clienți, recomand.
Ioan Cardos
Ioan Cardos2 ani în urmă
Servicii de nota 10 (zece)
--_seriozitate, punctualitate, corectitudine la cel mai înalt grad.
Bianca Tohatan
Bianca Tohatan4 ani în urmă
Cel mai slab service auto. Incompetenți care trag de timp. 3 luni pentru o distribuție. Habar nu au. Nu mergeți sub nici o forma. Cred ca restul recenzilor is false deoarece mai multe persoane sunt nemultumite. Si daca pot sa sterga recenzia mea o sa las in fiecare zi daca e nevoie. Sa nu mai păcălească pe nimeni..
Alib bagi
Alib bagi2 ani în urmă
Din partea mea este un servis auto bun calitate preț.
I belong to Jesus
I belong to Jesus2 ani în urmă
Nu recomand.Au preturi foarte mari la manoperă, piese,plus ca nu iti dau înapoi piesele luate jos de pe masina că sa îți dai seama că s-au schimbat. Am facut schimbul de ulei la ei mi-au dat jos blindajul si nu l-au mai prins în șurub si ce sa vezi: mi-a căzut pe drum si mi sa rupt.Nu au gram de responsabilitate,se grăbesc si insala clienții .Cel mai bun servis auto este Busag oameni serioși și piese bune si manoperă bună.
Razvan Cozmuta
Razvan Cozmuta2 ani în urmă
Vanzatori de piese. Nu recomand! Avand in vedere raspunsul dumneavoastra, o sa mai scriu aici si ca inselati clientii cu piese de proasta calitate la preturi mari, la intelegere cu distribuitorii locali, asta faceti! Nu va mai ascundeti dupa pretexte din astea ca protejati clientii plus ca bagati timp in plus si la manopera si faptul cum ati incercat sa ma convingeti ca trebuie sa schimb piese care nu sunt stricate si ca trebuie sa le las pe alea vechi la schimb, plus ca dupa ce am platit aprox 2000 de lei sa imi dau seama ca nici macar nu va-ti chinuit sa imi reglati frana de mana dupa ce ati schimbat cablul. Vreti sa va mai spun cum am cerut sa imi schimbati si bucsele de ghidaj de la etrier si mi-ati spus ca nu se vand separat decat cu tot suport ca dupa aceea sa merg sa mi le cumpar eu separat sa le schimb in alta parte si sa-mi dau seama ca sunteti mincinosi de ingheata apa in radiator iarna.
Tiberiu radu
Tiberiu radu2 ani în urmă
Oameni cu care te poți înțelege! Dacă întrebi, îți explică ce este de făcut! Cu pandemia asta nu ai voie înăuntru, dar te lasă să stai lângă intrare și să urmărești lucrările! Prețurile sunt acceptabile. RECOMAND!
Mihai Muresan
Mihai Muresan2 ani în urmă
Servicii de calitate. Am rezolvat problema la masina dupa ce am fost in alte 3 service-uri auto si nu au reusit sa gaseasca problema. Recomand!
Locații recomandate